Końska Rewia Mody XV (2021)
Aleks, ja Wine przegapiłam, to znaczy za długo się zastanawiałam 🙁
I potem już jak tylko coś mi wpadło w oko to od razu brałam
wątek zamknięty
lusia ja tak przegapiłam Neptune 😕 . Nie chciałam przeginać pały finansowo, potem nie byłam do końca przekonana, a potem już było za późno ...
wątek zamknięty
Ja Rose i nie mogę sobie wybaczyć 🙄
W ogóle ostatnio wrzuciłam BS-a blackberry na konia, ale tego pierwszego, z blackberry-mauve 2013 i kurrrrka... jakie to były ładne kolory! Jakby ktoś powtórzył, to bierę w ciemno, tyle lat, a dalej mi się ta szmatka mega podoba.
wątek zamknięty
keirashara, to prawda Eskadron dużo lepsze kolekcje robił, teraz to totalnie bez szał.
Kiedyś kolekcje były bardziej dopracowane, ciekawsze. Teraz raz na jakiś czas pojawi się coś w ciekawym kolorze. Wiadomo, że ile ludzi tyle opinii i nadal są zagorzali fani marki.i podoba się sporadycznie kilka rzeczy.
wątek zamknięty
lusia722, - też mam takie wrażenie. Znaczy, zeszłoroczny letni classic i heritage trafiły w mój gust, nawet bardzo. Natomiast w tym roku nic, no nic. I od kilku lat nie mam "chcę" co kolekcję, tylko tak raczej jedna na 3/4.
Dlatego fajnie, że w Polsce pojawiają się inne marki, choć ciągle wielu nam brakuje, albo przychodzą tylko jakieś resztki.
I przez Ciebie obserwuję już bułanego kucyka i po raz kolejny żałuję, że jestem za duża na kucyczki 😉 Uwielbiam konie o nietypowych maściach i mocno malowane.
wątek zamknięty
keirashara, One nie są kucami to małe konie, tak mi się wydaje.
wątek zamknięty
Mały, czy duży, ten bułanek przepiękny jest! Ze wszystrkich końskich maści bułane podobają mi się najbardziej, ale raczej nie malowane, że się ładnie te czarne nogi od reszty odcinały 😍
wątek zamknięty
Srokaty kuc Lusi to niby bulanek, czy zgubilam watek 😅🙈 bo na bulanego (dun) to nie wyglada, predziej smokey black czy grullo (?)
keirashara, dla mnie eskadrony to meh, kiedys mi sie marzylo, kupowalam pojedyncze niciaki za z bolem uciulane kieszonkowe :P a teraz jak moge sobie kupowac do woli to wszystkie bardzo takie sobie. Poza moim guilty pleasure oczojebnym reflexem wszystkie kolekcje z ostatnich lat sa raczej bezszalowe, a i jakosc taka, ze wiecej nie kupie 😒
Co do przegapionych, mnie boli w serduszko ze nie kupilam faded fuchsia z ES, teraz nigdzie nie idzie dostac, idealny byl ten czaprak 😍 ale czekalam, az mi sie kon wyleczy bo na ch.. czaprak na konia z zerwanym sciegnem 😅 No i kon zdrowy jak rydz, fajnie 🙂 tyle ze tego czapraka juz nie kupie 🤦
wątek zamknięty
kokos, z drugiej ręki kupisz. Nawet była na revolcie używka jakiś czas temu, więc pewnie i u siebie (ew. w de) coś znajdziesz :P
Dorzucę mojego w ww, bo to chyba ostatnie szmatoholiczne foto jakie mam (i podrażnić kokosa :P)
wątek zamknięty
kokosnuss, Nie Lusi, tylko ten którego wrzuciła na poprzedniej stronie.
ten:
2061.jpg
wątek zamknięty
Mi się najbardziej na świecie marzy czarna mamba ze świątecznego PS 😎
A dzisiaj z kucyną poszliśmy w szarości na trening. Przy okazji wrzucam zestaw jednej z pensjonariuszek, futerka honey i brązy 😍
FF56482C-8555-446D-80A9-DD7F632031FC.jpeg
E52AD08C-2BD9-41A4-8EFF-5CFC205D5BD1.jpeg
459E31CF-D460-4231-952E-2E0D2BC2C8B2.jpeg
wątek zamknięty
budyń, idz do piekla ty 👿🤣
A tak serio to zajebisty jest! I pieknie pasuje na karym 😍
U nas czasem sa w ogloszeniach ale kurde ZAWSZE ujezdzeniowe rzecz jasna.
zembria, a, czyli konkretnie zgubilam watek 😉😅
wątek zamknięty
A słuchajcie jak wypada Ps of S anthracite ? Ma ktoś ? Ładny ten szary jest ? Czy chłody czy zimny ocień ?
wątek zamknięty
zembria on jest raczej jeleni 🙂
wątek zamknięty
dairoxroxi, czaaaaad! To jest velurowy mattes??
wątek zamknięty
Oj podoba mi się ta mamba chyba pierwszy w życiu brązowy czaprak sobie kupię 😉
wątek zamknięty
pati Tak, to jest ten jasny szary welwet. W konfiguratorze wygląda jak biały. 😀
wątek zamknięty
dairoxroxi, ty choćbyś koninkę w filcową szmatę ubrała to by wyglądała jak mylion ojro! 😍
Coś pisałam o szmatoholiźmie…? Czy właśnie kliknęłam w kolejną granatową szmatę? Być może. Czy żałuję? Wcale. 😜🤦
wątek zamknięty
Moon, a wiesz co jest najlepsze? Jakbyśmy wyciągnęły swoje wszystkie granatowe czapraki z paki ka trochę tego będzie) to okazałoby się, że każdy jest inny. Dlatego granatowy tak wciąga 😍
wątek zamknięty
anai, najprawdziwsza prawda! 😎😜
wątek zamknięty
Aleks, Anthracite (Ciemna lamówka) jest chyba prawie identyczny do Charcoal (Jasna lamówka). Jako że 2 takich samych mieć nie chciałam to mam tylko Charcoal - dla mnie cudowny szary kolorek! Na prawdę godny uwagi 😍
[Nie ogarniam tego nowego forum, chciałam zedytować i dodać fotkę, a tu dupa]
A i właśnie przeglądam ogłoszenia i wisi nowa Neptuna Full DL :P
wątek zamknięty
Vendettka nie da rady w edycji dodać fotki, ale dodaj koniecznie, plis 🌷 . Ja tak krążę w koło tego anthracite. Nawet jak na tack shop na promce był to się zastanawiałam, ale ostatecznie kupiłam bluzkę techniczną wine (na pocieszenie i urodziny) pod czaprak, który mam zamiar użyć w końcu, chyba na wiosnę, jak mi koń ozdrowieje ...
Co do Neptuny full DL to widziałam, widziałam 😎, ale ja VS potrzebuje. Wiesz... ręka na pulsie, cały czas obserwuje co tam z PsoS na ogłoszeniach revoltowych można znaleźć.
wątek zamknięty
Najłatwiej dodawać fotki używając zewnetrznych hostingów, np.
https://imgur.com/ i wklejając adres jpg (prawy na wgrane foto, "kopiuj adres obrazu" ) między [img]link[/img], bo ta wbudowana w forum dodawajka nie dość, że często nie działa, to lubi długo ładować foto. No i wtedy można dodać coś też po edycji :P
wątek zamknięty
Wszystko przez re- voltę, Sivrite i przez Smerfi…
myślałam, że już mi szmatoholizm przechodzi, ale nie. Jedna musiała pokazać, że dodatki rosegold w Equito są ładne, potem zachwyty nad ES Monaco Blue, a w między czasie okazało się, że mój ulubiony sklep będzie miał ES w ofercie. Dzięki Wam i kucykowi nie mam problemów z pieniędzmi, bo ich nie mam 😂…
Ale za to jak ładnie ubrany będzie kucyk.
Moon, anai zabraniam pokazywać tutaj granaty 🙈
wątek zamknięty
Post został usunięty przez autora
Siwsu w eskadronie nici hearts, ale nie wiem co to za kolor 😉
CA94017A-0F30-44B8-A1E0-F8F001EB19A4.jpeg
wątek zamknięty
Aleks, podrzucam Charcoal, musze poszperać w necie bo wydawało mi się że gdzieś widziałam porownanie tych 2 kolorów.
Jak by ktoś potrzebował - Charcoal DL Cob w porównaniu z Coffee VS Full 😋
martrix, Kolor tego Niciaka to "Green" 😊
20210511_163405.jpg
20210511_163035.jpg
wątek zamknięty
Aleks ANthracite i Charcoal to ten sam kolor - różnią się lamówką i wyszytym mottem 🙂
wątek zamknięty
Schockemohle ivy green, ten kolor wyglada pięknie na każdej maści 😍
6613FEC8-F0F6-4DF4-9923-7BE58647D9C7.jpeg
wątek zamknięty
charlieeee, mój ulubiony kolor😍😍😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.