Precelek Miod na serce ze Pluszak wrocil pod siodlo 💘 dobrze ze z Electro juz wyjasnione i z gorki
Deborah kocham CB i zastanawiam sie czy wyrosnie kiedys ze swej nadambitnosci w skoku 😁
Darolga ale zlecialo Korabski zawsze byl piekny! Pamietam jak mi podsylalas jego fote jeszcze z Partynic 🏇
Angell chyba mi gdzies ucieklo ale co z Murkiem?
Anai ile siwy juz ma wiosen? Coraz ladniejszy sie robi skubaniec!
A mi sie marzy juz jezdzic i czerpac radosc z Rudego ale zmierzam sie z problemem powszechnym a mianowicie dobrac siodlo... 😵
Przysiegam ze juz brakuje mi pomyslow czego wogole szukac na krotka okragłą ale i cybatą kule 🤬
Korzystamy z tego tyle ze sie odgruzowujemy (kowal sie naklął ale kopyta ogarnal, leczymy strzalki, w poniedziałek masaż, jutro ząbki) i lonżujemy ale widze że Bunia już nosi a on raczej z tych co nudzić sie nie lubią 😉
Widze jednak duzy plus w tym spedzaniu czasu bez jazd, zupelnie inny to juz kon niz ten ktory przyjechal i ostatnio nawet przywital mnie rzeniem 😍 niby nic a jednak milo
Na padok tez juz wychodzi bez stresowo a niedlugo bedzie mial na padoku kolezanke i to bedzie kolejny przelom bo cale zycie mial padok dla siebie