Dawno nie zaglądałam, ale wyszedł nowy klip z eskadron platinum pure 2020 to pomyślałam że wrzucę :kwiatek:
https://www.instagram.com/tv/B_5fqR1A0mD/?igshid=148i38keh70o1
Widziałam ten clip to znaczy prawie widziałam, bo nie jestem w stanie (a to już ente podejście) dojechać do końca.
Ten klip jest rzadki jak sraczka i chyba normalnie zrobię eskadron bojkot po nim. To jest odmóżdzające na tak wysokim poziomie, że szkoda słów.
Już abstrahując od designu samych szmat, które i tak ledwo widać, to po prostu copy w pakiecie z tą
CIACH jest nie do ujechania.
Co to w ogóle są za prawdy objawione? "Your imagination is the limit"...w kontekście jechania zawodów i sportu bo tak jest narracja prowadzona? I ta ich instgramerka, która u siebie na profilu albo wrzuca słodkie buzi-dupci foteczki z koniem albo swoje w półnegliżu. Już nie ogarniam o co chodzi, o sport, ładnego konika czy
CIACHw koronkach?
I to chamskie zapożyczenie sposobu zestawień w tym copy (głosik z offu) z niedawnego kontrowersyjnego klipu o obowiązkach i wizerunku kobiet. To jest tak słabe.
... no ale jak nie macie konia na GP, same nie jesteście chude jak szczur, nie macie pięknego lica, nie czeszecie tak pięknie włosów szczotką to zawsze macie na pocieszenie wyobraźnię - Your imagination is the limit...
Rozumiem emocje które budzi ta reklama, ale szanujemy płeć, pochodzenie, religię i poglądy innych osób na forum.
Viss
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Szanujemy innych!