naska i jak leci juz do nas paczuszka 🏇
naska i jak leci juz do nas paczuszka 🏇
🏇 no własnie?
No na dniach powinna być!! 😉 😉 😉
naska82, a cos wiadomo jak z Artemisami ?? Jakies zmiany terminu ?
to Artemisy nie jadą do nas teraz? co to za zmiany terminu?
Siss nie nie chodzi o Artemisy Cob. Poki co jeszcze niemaja ich na magazynie, na dniach powinny być, a co do meksykańców to do połowy kwietnia niestety trzeba bedzie poczekac, taki termin podali i mam nadzije iż niec sie nie przesunie....
Ps. Widzieliście ten nowy model meksykanca na stronie?? 😉chyba nowy bo wcześniej go nie zuwazyłam.No i nowa gazetka promocyjna. 😀
Tak tak.... 🤣 Był już wcześniej??bo kurcze nie zauważyłam go...ładniutkie!!! 😉
chyba nie było, ja go nie widziałam.
hmm śliczniutkie 😍
połowa kwietnia za 8 dni 😁 mam nadzieję, że ten mexykan mi dojdzie do maja bo bardzo by mi się przydał 😉
Kto i kiedy robi nastepne zamowienie? Moze mi ktos powiedziec na czym to polega? Jak sie umawiacie? Ja sie zakochalam w tym oglowiu
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300315&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC 🤔wirek:
Pomylka, w tym 😁 ale jak sie przyjrzec to to u gory tez niczego sobie. 🤔wirek:
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300676&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
A teraz pytanie za milion 😀 do użytkowników artemisa (bo widziałam że kilka osób stało się już szczęśliwymi posiadaczami). Czy te kryształki błyszczące w naczółku zaczęły komuś wypadać?
A teraz pytanie za milion 😀 do użytkowników artemisa (bo widziałam że kilka osób stało się już szczęśliwymi posiadaczami). Czy te kryształki błyszczące w naczółku zaczęły komuś wypadać?
też mnie to ciekawi, więc podłączam się do pytania?
ja mam i mi się trzymają wszystkie, ale bardzo o nie dbam, ogólnie obchodzę się z tym ogłowiem jak z jajkiem;D poza tym one nie są tam tylko przyklejone czy wtopione.. są związane jakby takim sznureczkiem więc tak łatwo nie wypadną, chociaz mysle ze jak ten sznureczek pojdzie to może byc cięzko, bo ten klej to chyba taka lipa, pozdrawiam
no to dobrze, że się trzymają.
naska masz już przesyłkę? Bo będzie lanie jak nas tak będzie stresować 🤬 😉
Chyba wszyscy siedzimy jak na szpilkach i czekamy na przesyłkę.
Ja akurat powinnam najmniej marudzić,bo mamy z karym przymusową 2 tygodniową przerwę,więc ogłowie nie jest nam potrzebne....niemniej jednak bardzo bym chciała już je zobaczyć🙂
ja cały ten tydzień byłam uziemiona , sprawy rodzinne, ale od jutra powrót do jazdy więc chciałabym juz cieszyć się nowym nabytkiem 🤣
a ja za 2 tygodnie mam zawody i chciałabym zrobić lans 😎 😁
Kto i kiedy bedzie robil zamowienie zbiorowe? 👀 :kwiatek:
Dziewczyny spoko!!będe starała sie jak najszybciej wszyściutko po wysyłać byście mogły pokazać się na zawodach 😉 😉 Na początku tygodnia paczuszka powinna do mnie dotrzeć, sama już sie siedzę jak na szpilkach bo powinna już byc u mnie w tym tygodniu.. 😵 😵
adrianna32 ja będę robić kolejne zbiorowe zamówionko bo czekamy jeszcze na kilka artykułów.
Jak daleko są już te wszystkie piękne rzeczy z Hooksa? 🙄 będziemy szpanować ogłowiami jeszcze w tym tygodniu?
Jutro powinny być w Polsce, bo już są baardzo blisko, ale u mnie pewnie dopiero w środę...tak coś czuję 😉 😉
to czekanie dprowadza mnie do szaleństwa, całe szczęście że w najbliższym czasie będę miała mało czasu na jazdy co nie zmienia faktu, że chciałabym mieć to cacko już w łapkach 😁
jak z rozmiarówką ogłowi? bo potrzebuje coba, ale nachrapnik szeroki dość, a paski policzkowe nie za długie 😂 😵 😁
jak dla mnie nachrapniki są dość ciasne w cobie 🙂
Ja za tydzień 😕
Jednak nie - odwołane 😕
Więc już w sumie z paczuszką aż tak się nie śpieszy, ale miło byłoby mieć...
Dziewczyny dojechała paczuszka!!!!!!!! 😅 😅 😅 Zaraz jak tylko wrócę do domku , posprawdzam i dam znać co i jak!!!!
UWAGA!!!ROBIĘ KOLEJNE ZAMÓWIENIE DO HOOKSA!!CHĘTNYCH ZAPRASZAM NA PW!!! 😉 😉 😉