Moja Nadin-22 lata. Czasami robimy wypady do lasu i ciężko ją wtedy zmusić do stępa.Szybki kłus i galop-oto,co kocha.
Tu pastwiskowo
Mój 27latek już się troche pozbierał i pozdrawia jesiennie 😀
Ktoś wie, co słychać u
bjoork?? 👀 Dawno się tu nie odzywała..
skoro wrzuciłam zdjęcia Kasza do ogłoszeń (jako derkowego modela, koń ze zdjęć nie jest na sprzedaż! 😉), to i chyba wypada i tutaj zajrzeć. Wiekiem pasuje, szanowny dwudziestosześciolatek 🙂
Czyzby to byl Kasz forumowej caroline?
tak, to Kasz caroline (chociaż Kasz pewnie polemizowałby z tym kto kogo rzeczywiście posiada w tym związku 😉)
a spoiledpony to caroline, bo po 6 latach hasła i inne takie są skutecznie zaginione we wszelakich otchłaniach czasu 😉
Caroline! Bardzo sie ciesze, ze do nas wrocilas! Jak widac, Kasz miewa sie swietnie 😍 Pisz koniecznie co u Was i wrzucaj fotki.
u nas od lat bez spektakularnych nowości, ot, starzejemy się razem 🙂
ostatnio udało nam się nawet wyjść na spacerek - więc do kolekcji miliona fotek dodałam selfie z koniem na koniu 😉
O raju raju, pięknie wygląda 🙂
Moja Seniorka w niedziele skończyła 25 lat 💘
Jest okrągła, błyszcząca i piękna. Życzyłam jek jeszcze przynajmniej 10 lat w zdrowiu 😉 był tort, szampan i cała rodzina. Oby takich urodzin było jeszcze dużo 🙂
spoiledpony, Caroliiiiineeeee!!!! Teskniłam za Wami!!! Bosko Kasz wygląda, naprawdę 26?! myślałam, że on rocznik mojego Łosza, jakiś 97-99...
Bea1, Nadin wygląda GENIALNIE! 😍
A dziekuję Ci bardzo.Jestem z niej dumna,to moje oczko w głowie 😍
Ganasz, najlepsze życzenia urodzinowe dla Wadery - kolejnych lat w zdrowiu i dobrej kondycji, 30stka to już nie przelewki! 😅 😉
deisire jak miło, dziękujemy za życzenia. noo.. w marcu Wadera skończy 31 lat ;-) chciałabym w jej wieku ( ludzkie 85) być w takiej kondycji 🏇
Pozdrawiamy wszystkich seniorów w naszym ulubionym kąciku. Łagodnej zimy, dużo zdrowia i ruchu. Bo senior ruszać się musi ;-)
ganasz, w marcu, co za wtopa olala, daty troszku sie pomyliły 😡
Niemniej i tak cały czas życzenia aktualne, w tym wieku koń powinien mieć codziennie urodziny 😉 🏇
Mój sie nie rusza od 2 tygodni (brak czasu i choróbsko mi sie przypałętało), brzuszysko rośnie, z lubością kładzie sie do drzemek..w sumie dobrze że apetyt dopisuje, siano nonstop, dobrej jakości czyni cuda, już nawet paszy nie kupuje, a koń jak kuleczka (w końcu). 😍
desire tak urodziny cały rok obchodzimy, 😅 bo każdy dzień jest najważniejszy ;-) Na zimę sierść wyhodowana, sadełko zapuszczone, ruch pod siodłem, karuzela, i spacery w ręce, wsparcie arabki w opiece nad Waderą- czyli wzajemnie dbamy o swoją kondycję.
Moja emerytka niestety 1 listopada odeszła za tęczowy most w wieku 38 lat . Trzymała się świetnie do ostatnich dni . Bardzo przeżywam jej śmierć ,bo nie ukrywam uczyłam się przy niej chodzić .
ganasz, noo widać że dbacie, Wadera wygląda świetnie 🙂
KoniaraHors, bardzo mi przykro, pięknego wieku kobyłka dotrwała..
desire bardzo zdolna kobyłka w ujeżdżeniu ,zostawiła po sobie źrebaka (teraz ma już 12 lat ) ,który ma super zdolności ,ale charakterek też ma . Teraz mam 19-latka , w treningu skokowym na fajnych wysokościach , ale mimo to nie da się wypełnić tej łuki.
KoniaraHors Pustka na pewno ogromna, ale wieku klaczka dożyła pięknego.
Bea 1 też mam takie poczucie misji do -15 C 😉
20 lat minęło... (20 lat razem)
Wymieniłam pierwsze foto na mniejsze.
bera7, wspaniała rocznica i super Hubi się trzyma.
spoiledpony!!! Caroline wróciłaś! 😀 Czy powrót na re-voltę może sugerować jakąś re-voltę w sferze końskiej? 👀 😀
maleństwo, a kto wie czy nie więcej nawet! na pewno nie mniej 😉
amnestria, nie, żadnych zmian 🙂 jak pisałam powyżej - starzejmy się razem. i to jest plan skutecznie realizowany od lat i, mam nadzieję, przez kolejnych wiele lat 🙂
Trzydziesta zimowa aura Wadery mp. 1987 pozdrowienia dla wszystkich seniorów i ich ludzi. Życzmy sobie najlepszego i zdrowia i ruchu tej zimy
ganasz, pięknie się prezentuje. Nigdy bym nie powiedziała , że ma tyle lat! Jestem waszą fanką!