Tym razem ja robię off topa dla wiadomości każdego żeby później nie było pretensji do
Met że akcja nie wyszła.
Ludzie się starają, wypruwają swoje flaki, aby uratować maluszki - żeby trafiły w dobre ręce. Dla każdego z Was ogromny ukłon :kwiatek:
Jednak Ci ludzie od koni, a głównie panienka (
Mysza) która zrobiła dzierżawionemu koniowi Oświęcim, nie potrafią tego docenić... Was i waszych starań.
To, że z dobrego serca pomagacie w uratowaniu tych koni.
Natknęłam się na forumową
Mysze i jej
komentarze na fotoblogu koleżanki:
http://www.photoblog.pl/orszaSami poczytajcie, sami oceńcie, mnie przepraszam ale ręce opadają. 👿 🤬
Bo dla mnie
Met robi im mega zajeb... przysługę , że zaoferowała pomoc.
My an forum zbieramy pieniądze, ścieramy się .. ale kogo to obchodzi... w końcu w gówniara nie potrafi tego zrozumieć i w niej się gotuje jak konie do fundacji mają iść...
Jak pisałam wczesniej TOTALNE ZERO ! Widać jakie maja pojęcie o tym jak wiele potrzeba wysiłku, logistyki aby zorganizować transport i pieniądze..
Ale nie pewnie myśli że w kij pierdnął parasol się otworzy... bo takiej panience wszystko w życiu łatwo przyszło... rodzice papu i kasę dali
Otóż nie... wybaczcie mój bulwers, ale zaangażowałam się w tą akcję i chciałam aby konie trafiły do
Met.
Ciekawa tylko jestem.. Czy jak dojdzie do transakcji to czy nasi ,,bohaterowie od koni" nie podniosą ceny na o kilka cyfr w górę! Widać wszystkiego można się po takich ludziach spodziewać.
MYSZA dziękujemy za docenienie Nas i
Met oraz pokazanie swojego gówniarskiego zachowania i odpowiedzialności 👿 Jesteś po prostu niesamowita !