Hahha! Love u! 🏇 :kwiatek: I zadek (w sensie, że dupa) bo miałam tu nie zaglądać i nie nabywać nowych szmat... ale zajrzałam do wątku wpływ treningu na zdjęcia.. a tam takie fajne zdjęcia i taki fajny czaprak... i teraz się z "myślami biję"- nabyć nie nabyć...
kotbury nieee a ja myślę od paru dni na jaki ładny granat się zdecydować najlepiej zeby miał jakiś element czerwonego i ty mu tu takie rzeczy pokazujesz, jakoś wcześniej nie widziałam tego:
Livia, red to cudna głęboka czerwień, china to taka wścieklizna lekko pomarańczowa, a sangria to róż wypisz wymaluj. Dla Twojego- każdy byle nie china bo to naprawdę brzydki kolor 😉
Ojej 😍 Dziękuję za zdjęcia🙂 Cieszę się w takim razie, że nie kupiłam granatu eskadrona z navy-green bo jednak ten zielony mi tam odrobinę nie pasował to czerwonych napisów na ochraniaczach, a ten eurostar będzie idealny😉
Koniczka ten Twój to też jest ten sam co na zdjęciu Ktoś? bo wygląda na ciemniejszy ale to pewnie kwestia światła - śliczny jest🙂
A żeby was szlak jaśnisty trafił z tym eurostarem no!!! Oczywiście, że go kupię, a że będzie to mój 5-ty czaprak do którego będą pasowaly granatowe owijki od razu mam "need" na drugą parę bo się z praniem nie wyrabiam. I znów pójdzie kasa na szmaty!
Medziiik obie obłędne. Chociaż ja ostatnio wzdycham do choco/petrol, którego nie mogę nigdzie wyszperać w naszym rozmiarze. Któryś sklep jeszcze oprócz equishopu wyprzedaje się z kolekcji w podobnych cenach ?
uuu czyli postanowienia na nowy rok mocne 🙂 Ja chyba dorastam i oprócz kilku upatrzonych "okazów" nic mnie nie rusza, postanawiam w nowym roku się opanować nieco i zainwestować w konia, a nie w to co na konia 🙂