Precelek - SUPER !! 😍 i ciekawe skąd masz brillanta gelba 👀 😁 Moja najukochańsza kolekcja eskadrona, zdecydowanie! I potwierdzam, kolor stworzony dla gniadoszy !
Chodzi mi oto czy gniady lepiej wygląda w kolorach ostrych np:niebieski ,granat .... .Natomiast c.gniady : fuksja ,czerwony.Nie ma znaczenia czy anky ,eskadron.
Jak będzie wyglądał grey z kolekcji navy-green na kasztanie? Zastanawiam się czy kupić ten czy nazbierać na e-s black-slate, takiego jak equi.dream wstawiała...
Swoją drogą, kupiłam ostatnio (ale jeszcze w starym roku 😂 ) z przeceny dwa czapraki do ciorania z Decathlonu. Nie powiem, fajne z wyglądu, a z opinii słyszałam póki co same dobre. Niech mi służą 🙂
s. a tak jakoś od jednej miłej voltowiczki :kwiatek: xxagaxx masz dobry gust po prostu 🤣 visenna zajęło trochę. Ale nie zabijałam się o nie, czekałam na okazje. I tak wyszło że podsumowując, za żaden z tych czapraków nie zapłaciłam tyle, ile wynosi ich katalogowa cena w sklepach 😁
Kude no naprawdę nikt nie widział tych czapraków w wersji lightcord lub nawet heavy cord?? Bo nie umiem sobie ich w ogóle wyobrazić a google nie współpracuje ;/
xxagaxx - szczerze to tylko mi się wydaje ale widać, że w Gidranie dostępne więc może napisz im e-mail i podeślą Ci foto katalogowe tych kolorów 🙂 i będziesz wiedzieć na 100% :kwiatek:
xxagaxx - szczerze to tylko mi się wydaje ale widać, że w Gidranie dostępne więc może napisz im e-mail i podeślą Ci foto katalogowe tych kolorów 🙂 i będziesz wiedzieć na 100% :kwiatek: