no to ja zapraszam do siebie 😉 bory to juz moje rejony 😉, do starogardu jezdze do czarodziejki od kregosłupa 😁
Wszystkim posiadaczom arabskich i niearabskich ogonow zycze w te swieta duzo radosci, szczescia, ciepla i usmiechu. Zdrowia dla siebie, rodziny i koniowatych, cierpliwosci w codziennym obcowaniu z kopytnym oraz spelnienia marzen :kwiatek: 💘
Wspaniałych i pełnych radości świąt Bożego Narodzenia, a w Nowym Roku pasma sukcesu w kazdej dziedzinie i spełnienia wszystkich marzeń i planów 🙂
Alicja - jaka piękna kartka 😍
Przyłączam się do życzeń - duzo radości, zdrówka i wszelkiej pomyślności dla kącikowych arabiarzy 🏇
Oby wszystko szło po naszej myśli tak jak gniada jadła opłatek - szybko i ze smakiem.
Wspaniałości wszystkim z kącika arabskiego 😍 i pięknych zimowych klimatów
ganasz 😲 😲 taki snieg macie?! 😲 😲 😲
🤣 OBBOK takiego sobie życzymy 😉
no ja teeez 🙇 juz mi sie sni, ze pada i pada 🙇
Hej - mam nadzieje ze wszystkim sniegu tyle nasypalo, ze nie moga sie nacieszyc i nie zagladaja na rv 😂
Niestety, ale oprócz grudy to śniegu brak.
Ja dopiero wróciłam ze świąt, do stajni jutro. Info ze stajni mam, że śnieg jest, ale za płytki i gruda spod niego wyłazi jeszcze póki co, także do jazdy się nie nadaje.
Ale spacer w ręku uskutecznimy na 100%, bo mi się już tęskni za spędzaniem czasu z rudzielcem.
I właśnie nie za jazdą, nie za żadną konkretną pracą, tylko za takim zwyczajnym byciem razem. 🙂
U nas tylko lekki przymrozek, chodz dzis ma zaczac porzadniej ziebic 🙂 ale tez i snieg ma spasc lada chwila 🙂
Za to dziewczyny stoja juz w boksach angielskich 😀
No to i ja się pochwale, bo aż puchnę z mojego dzieciaka. W ciągu ostatnich dwóch tygodni zaszło we mnie tyyyyyle zmian, całkowicie zmieniłam to co robimy i już mamy pierwsze efekty. Dziś mały pierwszy raz coś ciągnął, zarówno w zesżłym roku jak i pare miesiecy temu z jego strony było stanowcze : NIE. A teraz jak widać na zdjeciach, kompletny luzik, wzieliśmy sanki i zrobiliśmy spacerek po lesie, mały na kantarze, ja rece w kieszeniach, a on grzecznie szedł z uszami do przodu, co ostatnio praktycznie sie nie zdarzało. Jestem z niego bardzo zadowolona i utwierdziłąm się, że podjełam ostatnio dobre decyzje 🙂
Ale fajnie, koniecznie muszę to wypróbować z moim Czesiem. Już widzę jaką frajdę miałaby z tego moja córka 🏇
Szory są do Twojej dyspoycji 😉
The Wunia ja to w ogóle mam fajoski pomysł 😉 ale musisz przyjechać do nas i ja muszę "przetestować" jedną z kobyłek u nas w stajni, którą właściciel zaproponował mi do jazd 😉
Moja nigdy nie będzie ciągnąć czegokolwiek, pewnych rzeczy naprawić się nie da. Zazdroszczę. Koń naprawdę wygląda na wyluzowanego.
TheWuniajaki rozmiar masz szor? PONY czy wieksze? Armani kiedys ciagnal opone, moze i sanki by przeszly?
Maksymalnie zmniejszony Cob, bo jak kupowałam to Pan kazał mi go wymierzyć i sprawdził, która regulacja go obejmie 😉
TheWunia fajnie! mój ciągnął narciarza, super zabawa
Epikea napiszesz w jaki sposób narciarz był podczepiony do konia?
Chyba nawet Epikea wstawiała nam zdjęcie 😉
Epikea napiszesz w jaki sposób narciarz był podczepiony do konia?
dopięłam liny do przystuł od popręgu i ich się trzymał
profilaktycznie założyłam napierśnik
poszukam zdjęć 🙂
Ale piękne siwe!
TheWunia Twój koń jest świetny;d ja chyba nie będę próbować mimo, że na zawodach "ciągnełyśmy sanki" hihi
Kilka zdjęć aktualnego konia na wczasach, hihi
zimowy patrol w terenie 👀