To nie jest tak, że nikt się nie zgłosił na moda 😉 Tylko jak już było wielkie poruszenie i ludzie głośno mówili, że nie ma moderacji, że moderacja nie jest odpowiednia to wszyscy modzi nagle wracali do pracy żeby im nikt "centrum dowodzenia" nie odebrał 😉
Skoro ktoś nie ma czasu albo nieoficjalnie twierdzi, że moderowac forum już nie będzie to niech odda swoje "stanowisko" komuś kto ma czas 😉
No właśnie, nie rozumiem. Czy to byłby taki dyshonor dla obecnych modów, gdyby było ich więcej, skoro nie dają sobie rady albo nie mają czasu?
Może nie dokońca się wpiszę w temat, ale może ktoś mi pomoże :kwiatek:
Wstawiłam kilka zdjęć do galeri. Jak przekręcić te pionowe? Bo nakimś dziwnym trafem są poziomo 🙁
Nie wiem czy to tu ale pisze.
Fajnie że dostałam ostrzeżenie za zbyt duży format zdjęcia jak o dziwo zdjęcie było pomniejszane i wgrywane według parametrów forum! 🤔
Hej, otóż mam taki problem: gdy zaloguje się na re-volte i wchodzę w 'ogłoszenia' i wejdę sobie w jakieś ogłoszenie i chcę dodać je do obserwowanych, to pisze mi, że nie mogę bo nie jestem zalogowana, no to ok klikam 'musisz się zalogować' i się loguję. Jak się zaloguję to wyświetla mi się moja główna strona 'Hej... masz 0 wiadomości...' itd. Noi od nowa wchodzę w ogłoszenia i pisze mi,że nie jestem zalogowana 😕 jeśli tak mieliście to proszę napiszcie co zrobiliście
alexsa, zaloguj się na voltopiry.pl
Czy tylko ja mam tak dziś z rv, że próbuje odświeżyć strone a ona się nie ładuje, zaś po kilkunastu minutach już się odświeża bez problemu? 👀 Dodam, że internet jako taki działa mi bez zarzutu, bo inne strony działają bez problemu. Tylko rv ma taką zadyszkę 👀
Dziś i tak jest dobrze. Jakiś tydzień temu, jak się posypało, to przez 3 godziny nie dało się odświeżyć i wejść na rv.
Hej.
Dostałam wiadomość której nie widać, ktoś wie o co chodzi?
Odświeżałam stronę, po wiadomości ani śladu 🏇
Laptop, tablet i telefon które działają na tym samym wifi nie otwierają mi od kilku godzin forum, jeśli zmieniam internet na taki z telefonu a nie ten z routera to wszystko działa. Ktoś wie o co chodzi? Problem z IP?
co się dzieje ze stroną 691 wątku "M jak Mieszkanie"?
Halo halo, w wątku pojawiła się nowa odpowiedź, ale nadal nie widać ostatniej strony - można z tym coś zrobić, czy straciliśmy wątek mieszkaniowy na dobre?
mundialowa, ja też nie widze tej strony, ale skoro pojawiła sie odpowiedź to komuś jednak działa bez problemu
Wystarczy, że na wcześniejszej stronie kliknął "odpisz". Pojawiają się przecież wtedy ostatnie posty pod spodem.
może następna strona wątku zadziała? tzn jeśli "zaspamuję" 691 stronę i dzięki temu wątek "przeskoczy" na następną stronę, to będzie ok?
edit: następna strona wątku już działa!
Poncioch, nasza bohaterka! 🏇
ojtam, zwykły spamer 🤣
no to teraz proszę pisać, chwalić się postępami w urządzaniu, już już 🤬
Nie działa mapa w wyszukiwarce stajni - Czy jest szansa na naprawę? Była sporą pomocą 😉
Czy mozna cos zrobić ze stroną 456 wątku o promocjach i wyprzedażach? Od wczoraj wyswietla sie jakiś error, nie działa ta strona.
U mnie to samo. Najważniejszy wątek przed BF 😲
Mi działa, jak otwieram sobie w trybie incognito, czyli będąc niezalogowaną.
Mi też nie działa, jednak jak ie wyloguje nie ma problemu z pokazaniem treści.
Zaspamowałam niedziałającą stronę postami (kiedyś to zadziałało), mam nadzieję że kolejna będzie już działać bez zarzutu.
[s]Mi dalej nie działa.[/s]
A dobra, działa 😀
Livia super, działa kolejna strona 🙂
Działała. Teraz znowu nie działa 🙁
Zgadza się, ciagle nie działa. Podeslalam do roota, lets see.
A teraz tego wątku w ogóle nie widzę...
A BF tuż, tuż... 👀