Mi się velvet w kolorze skyblue podoba, ale raczej już nie kupię 😜 chyba, że potem na wyprzedażach jeszcze będzie 😜 te papaye to nie wiem po co robili w ogóle, niedawno wypuścili pomarańcz... i będę musiała polować na jakieś te ich ochraniacze bez futra w środku na sezon letni 👀
Dralon fajny, ale poczekam na jakieś zdjęcia na gniadych koniach. Za to kusi mnie velvet niebieski i czekoladowy, jak dobrze ze zaczęli robić velvety w rozmiarze PD 😍
aniapa Lagoon fajny! Koniecznie wstaw potem na koniu 😅 i jeszcze różu jednego brakuje na fotce 😜 zaczęłam ten jasny róż rozważać właśnie, bo 1) lubię anky 2) jestem fanem różowego i nigdy go mało 😁 A co papayi to fanem pomarańczu na siwkach nie jestem, a ten dla mnie trochę jeszcze blado wypada 👀
emptyline kanary z futrem, szczególnie navy są śliczne. Szkoda tylko, że moje konie są 24h na dworze i kupowanie takich pięknych kantarów mija się z celem. Zaraz każdy będzie po prostu z błota. Wałach to już w ogóle w zaskakująco szybkim tempie się kantarów pozbywa 😵 . Z poprzedniej kolekcji leży w aucie i czeka na.... no właśnie nie wiem na co 😀
Brąz i Skyblue bardzo zacne. 😍 Ochraniaczki piękne! Kantar też mi wpadł w oko, ale mam taki ciemny brąz z Trinity, więc aż tak mnie na niego nie ciśnie.😀 A co do reszty - proszę mi wbić do głowy, że kupowanie sprzętu nie mając konia nie ma sensu, żadnego.
Obczajcie go sobie w necie na zdjęciach real foto od ludzi bo na kolekcyjnych taki jest "przydymiony, pudrowy" a na żywo to taka żarówa. Chciałam go brać na skarogniadą bo myślałam, że właśnie taki stonowany... a tu zonk.
[quote author=charlieeee link=topic=102969.msg2913128#msg2913128 date=1582538815] aniapa Na siwka french rose będzie sztooosem 😍
Obczajcie go sobie w necie na zdjęciach real foto od ludzi bo na kolekcyjnych taki jest "przydymiony, pudrowy" a na żywo to taka żarówa. Chciałam go brać na skarogniadą bo myślałam, że właśnie taki stonowany... a tu zonk. [/quote] A ten cottonowy nie jest bardziej stonowany? Bo ten błyszczący to żarówa, ale odniosłam wrażenie, że te matowe są spokojniejsze.
One wszystkie wyglądają raz "pudrowo", raz żarówiasto na zdjęciach - bo zastanawiam się nad trzema - french rose, mullbery i blackcurrant. Będę miała okazję obejrzeć je na żywo i zdecydować, czy chcę, czy nie. Czekam, aż dotrą, zdam relację, jak będą na miejscu.
One wszystkie wyglądają raz "pudrowo", raz żarówiasto na zdjęciach - bo zastanawiam się nad trzema - french rose, mullbery i blackcurrant. Będę miała okazję obejrzeć je na żywo i zdecydować, czy chcę, czy nie. Czekam, aż dotrą, zdam relację, jak będą na miejscu.
Ja myślałam o dwóch z tych, co wymieniłaś - French Rose i Mulberry i też to zauważyłam. Na niektórych zdjęciach Mulberry wygląda jak bordo, a innych jak jadowity róż. Muszę chyba zobaczyć na żywo...
O to zrób jeśli oczywiście to nie byłby to kłopot fotki w różnym świetle. Bo ja widzę, że profilowanie tych czapraków i wzmocnienia boczne idealne dla mnie ale jakoś tak skusić się nie moge na "ten pierwszy krok"🙂
Ja z nowszych powiem, że zdecydowałam się jedynie na Rosewood, chociaż były wątpliwości, jak będzie wyglądać na taranciku i nadal opinie sprzeczne 😁. Czekam na uszka, bo ciężko było je znaleźć. Nie wiem co się ludzie na ten kolor tak rzucili, ale wszystko było wykupione przez ostatni miesiąc 🤣
Niedawno zakupiłam kantar HKM Well z pluszowego materiału zamiast futra owczego, ładna i ekonomiczna podróbka Kentucky 😅 Orientuje się ktoś, czy któryś ze sklepów ma dostępne wszystkie kolory w pełnej rozmiarówce? Chcieliśmy zamówić do stajni dla każdego konia a tu „pupa” 🍴