Yga, Kibirka jestem w szoku! 😲 ja miałam baaardzo dużo kolczykow - nos, pepek, jezyk, 3 dziurki w jedym uchu, 6 w drugim i już mi starczy. w ogole nie nosze kolczyków.
Lotka ładnie się ten tragus komponuje z resztą kolczyków 🙂
wczoraj doszły moje CBRy. ale jak na złość nie mogę ani otworzyć tych nowych, ani tego założonego. co znaczy, że teraz muszę zamówić kleszcze do otwierania i kleszcze do zamykania kółek 😵
Tez wiem, ze zwolennicy sa, gwiazdek tez juz nie lubie ale tolerancyjna jestem przeciez 🙂😉 To, ze nie lubie nie znaczy, ze nie chce zobaczyc zdjec "po" 🙂....Yga 🙂
grrr a ni się robi coś dziwnego przy zwykłej dziurce w płatku ucha (na dole). Zaczęło mnie boleć i dotknęłam - a tam czuję jakąś bulwę, tylko w środku, pod skórą 🙄
grrr a ni się robi coś dziwnego przy zwykłej dziurce w płatku ucha (na dole). Zaczęło mnie boleć i dotknęłam - a tam czuję jakąś bulwę, tylko w środku, pod skórą 🙄
mam podobnie - co prawda nie boli mnie to ale czuje ją wyraźnie 🤔 nie zauwazyłam natomiast żadnego przemieszczania sie czy powiększania
pewnie sie wam skora zrosla. platek ucha to dwie warstwy skory ktore po przebiciu zrastaja sie wokol kolczyka tworzac wzgrubienie, ktore z czasem mieknie. szepcik, jesli to nie jest nowa dziurka to moze sobie ja czyms pordaznilas, proponuje zotawic w spokoju i interweniowac jesli sprawa bedzie sie rozwijac
miłośnikom gwiazdek chyba szybko przechodzi. ja po 6 latach chętnie się moich pozbędę, tyle że miejsce trochę dzikie, bo prawie kciuk 😉 nazibaby77, podziwiam, ja bym się nie odważyła.
slojma, jakbym miała własne konie to też bym pewnie z ich wizerunku czerpała wzór 🙂 Dobrego fotografa dla "moich" ulubieńców jednak brak, a fotki Roncevala zawsze mnie powalały, więc... Może jak kiedyś znajdę swojego jedynego konia z bajki to również sprawię sobie tatuaż z jego postacią 😉
a ja się cieszę, że nie zrobiłam tatuażu - przeszło mi. kobieca skóra i ciało są piękne bez takich ozdób, a ja nie potrzebuję sie w ten sposób dowartościowywać - ale nie stwierdzam z góry, że wy wszystkie tak robicie 😉 może sobie tylko kiedyś dorobię parę koczyków w uchu, a może i nie 🙂
Ja wkońcu się zdecydowałam i niedługo ide zrobić kolczyka w języku, boje sie jak cholera 😵 Ale już za długo o tym myśle i planuje żeby dać sobie spokój 😁 Niech tylko wpadnie jakaś wolna kasa do ręki 😀 Mieliście jakieś problemy z gojeniem się języka?