Met Ja zapraszam do siebie na kawę ,ciasto i oczywiście na obiad ,dla koni też się znajdzie siano na drogę , do mnie z stamtąd jest 36 km szkoda tylko że nie po drodze ale jak tylko będziecie chcieli wystarczy dać znać na ile osób szykować obiad i przyjeżdżajcie .
Met, ja się mogę zaofiarować Allegrem, tylko prosiłabym dokładniejsze instrukcje 😡 Przelew może nawet i dam radę, jak tylko chłop pojawi się na necie. [btw - popieram zacięcie Tani w odpowiadaniu na posty 😉 ]
To ja dorzucę-dla osoby,która będzie głównym darczyńcą (wytypowanym przez Met) - teren dwukółką z Treserem w wybranym przez darczyńcę terminie. Atrakcje zapewnione.
maszcilos... Tania, ide jutro do banku zapytac o pozyczke! takiej atrakcji nie moge przegapic! 🏇
w ogloszeniach znalazlam jeszcze:
Mam nadzieje że Modzi mnie nie zjedzą ale cel szczytny. sprzedam Nowy drewniany stojak na siodło!! Pieniądze za stojak zostaną przekazane na potrzeby Fundacji "Nasza Szkapa" i tego wątku: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,30888.30.html Zaproponuj cenę 🙂
jutro bedziemy w katowicach, jastrzebiu zdroju, raciborzu - plus trasa przez miechow, olkusz - gdyby ktos z okolic tych miast chcial cos przekazac dla fundacji, to prosze o kontakt: 669 114 427 - wyjezdzamy rano, wracamy wieczorem.
w poniedzialek jedziemy na trasie przytulisko-warszawa-przytulisko
A tak poważnie to wrzućcie to dziewczyny gdzie się da, na opis na gadu, do komentarzy w fotoblogach, na inne fora internetowe, im więcej osób się dowie tym więcej osób pomoże ! 🙂
Katija przyczepa by się znalazła ale auto od 3 miesięcy na warsztacie (komputer do wymiany) i z kierowcą ciężko bo mąż wraca po nocach do domu ,a Ja bym się bała tyle kilometrów jechać sama 😡
Dołacze sie do akcji: Rysnek na zamówienie dla Ciebie! Pieniądze dla koni! Rysunki wykonane ołówkiem, formatu a4 z dowolnie przesłanego mi zdjecia dobrej jakosci <konie, psy, koty itd> Na papierze Canson zabezpieczone fiksatywą wysłane w Tubie cena 30zł+ przesyłka ok 12zł Całość zebranych funduszy przesle Met na maluchy i inne konie czas oczekiwania ok tygodnia. Ponirzej umieszczam przykładowe prace: