Libella, obawiam się że już nigdzie. Chyba że ktoś jeszcze nie wystawił, a ma na sklepie. W większości jednak ludzie zaklepywali je już wcześniej i to co przyszło starczyło na te zamówienia.
Diakonka teraz to już chyba tylko u tych szczęśliwców, którzy je dorwali 😜 Laguna dorwałam w GNL 😀iabeł: Dziś dotarł i jest przepiękny 😍 Aż mam motywację, żeby w ten ziąb jechać do stajni 😁
fin Czaprak jest czarny, raczej doszukiwanie się granatu w nim to takie na wyrost. W dziennym świetle nie widać żadnej nutki granatowej, a przynajmniej ja jej nie widzę 😉 Model jasno się wyraził, co myśli na temat pozowania, ale lamówka mu fajnie do maści pasuje 🙂
Dziewczyny, ma ktoś jakiś czaprak od PS of Sweden? Jestem ciekawa jak z jakością i jak przy użytkowaniu- czy ta satyna się nie zaciąga? Boje się, że właduję kupę pieiążka, a potem zahaczę gdzieś i pograne 🙁
Racjonalna no niby mam, ale brakło okazji żeby użyć... Tak na sucho: materiał wydaje się delikatny dość, ładnie wykończony i chyba tyle można powiedzieć bez używania.
Racjonalna mam dwa, Pale Taupe z poprzedniej i Merlota z obecnej kolekcji, trochę już w nich pojeździłam, raz wyprałam - póki co bez najmniejszego zarzutu. W porównaniu do Eskadronów Glossy materiał PSoS jest delikatniejszy, ale nie tak delikatny jak w Equestrian Stockholm, którego się pozbyłam bo po kilku użyciach miałam dramat w okolicy popręgu 🙄
charlieeee, - jeju jaki piękny 💘 Dużo lepiej niż w katalogu 😀 Okropnie mi się podoba ten kolor, tak samo kurka i kamizelka w nim... ogólnie w tym roku piękne kolekcje powychodziły.
keirashara Dziękuję :kwiatek: Kurtkę jedną mam w tym kolorze, tylko tę w wersji bardziej na jesień taką pikowaną, jest super 😍 kamizelki też są mega, mierzyłam i świetnie leżą 🙂
emptyline dokładnie :P Wyrosłam już z czapraków w takich kolorach, poza tym dalej posiadam polopad w gwiazdki z kolekcji Nici 2013, ale derka padokowa w gwiazdki brzmi jak coś czego bardzo potrzebuję 😍
dariamajka, nooo, dlatego ja chyba tylko kantar, bo choć gwiazdkowy gradientowy pad (pełne bizancjum :P) mnie też kusi, to obawiam się, że polecą z cenami. W końcu "nowa" kolekcja :P
Mi się podoba derka (ale chyba polarowych nie ma, prawda?), kantar oraz czaprak z lamówką w gwiazdki. Napis taaaki sobie zdecydowanie (delikatnie mówiąc) no ale trudno. Tak czy siak "kasa się nie zgadza" więc mogę sobie powzdychać do zdjęć i tyle 😉
Mi nie podoba się wcale 🙁 jeszcze ten kantar w gwiazdki jakoś wygląda, ale jest satynowy i ciężko mi to prac, wolę parciaki. Są tylko 2 kolory i w sumie nie ma nawet co wybrać... ten napis Young Star też odrzuca :/ wolę nici! 🥂