produkty ANKY

Moja nie kasztanka a czerwonobułana. A copper jest w kolorze jej grzywy. A druga (ciemno) gniada z miedzianym połyskiem. Ale na razie i tak budżet wyczerpany do cna.
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
11 marca 2018 06:05
quantanamera wstawiałaś gdzieś może zdjęcia cooper'a na jasnym kasztanie? Czaję się na niego, ale jak mówisz, że na jasnej maści wygląda kiepsko, to się chyba zastanowie  👀
Night blue w ogole do GNL nie dotarl w ostatniej dostawie, takze one beda jeszcze splywac.

Mam ebony tylko, ze on juz jest zwyklym, szarym padem. Mnie ten nadrukowany brokat sie spral i powstrzymuje mnie to skutecznie od zakupu kolejnych.
Nowa kolekcja na zywo rozczarowujaca, a juz najbardziej raisin.
SzalonaBibi, zależy jakiego masz kasztana, bo copper najlepiej wygląda na ciemniejszych koniach - gniadych, czekoladowych. Na moim biszkoptowym Suchym to była pełna porażka  🙄

Na haflingerce w zimowej sierści wygląda super  🙂
[quote author=quantanamera link=topic=202.msg2765199#msg2765199 date=1520719326]
SzalonaBibi, zależy jakiego masz kasztana, bo copper najlepiej wygląda na ciemniejszych koniach - gniadych, czekoladowych. Na moim biszkoptowym Suchym to była pełna porażka  🙄

Na haflingerce w zimowej sierści wygląda super  🙂
[/quote]

Tak myślę... Naprawdę przykładałyśmy z panią zdjęcia z mojego telefonu do tych padów. Boję się, że jak pójdę odebrać to sam mi wskoczy w ręce... Trzeba było brać z wysyłką.
emptyline   Big Milk Straciatella
11 marca 2018 12:28
anil22, nie no jak nie ma? W KARINIE masz wszystkie pady i owijki i to jeszcze z rabatem 15%. Sama bym ten granat kupiła, ale no, inne wydatki mamy teraz. 🙁
Livia   ...z innego świata
11 marca 2018 13:25
quanta, zdziwiłam się, bo obstawiałam że jednak szału nie będzie, ale Raisin to zaskoczenie bardzo na plus 🙂 Ale Nightblue też mi się bardzo podoba.
Kurcze a mi ten nightblue jak cerata... raisin tez jakoś nie.
Jak pozbywacie się nadmiaru kłaków ze spodniej warstwy padów? Namachałam się dzisiaj jakąś randomową szczotką, którą z reguły używam do kopyt, ale sama nie wiem, ile tych kłaków zeszło, a ile wbiło się głębiej. 🤣

edit. czy kaloszki Copper będą mi poziomem ciemności brązu pasować do Chocolate i Eskadrona Mustangbrowna czy one to raczej zupełnie z innego świata? 👀

edit2. nie wiem, co sobie ubzdurałam z tym Copperem, o te mi chodzi https://konik.com.pl/kaloszki-matt-braz-anky Może ktoś je miał/widział na żywo?
Kurcze a mi ten nightblue jak cerata... raisin tez jakoś nie.

To samo powiedziałam, troche cerata  😁
Emptyline faktycznie, wcześniej nie znalazłam
faith, na żywo zdecydowanie nie jak cerata 🙂
Ja w sobotę odebrałam swój komplet, rzeczywiście czaprak przypomina niebo letnią porą  😍
Niżej zdjęcie w stajni, w świetle dziennym. Dwa kolejne w sztucznym świetle, jedno przy świetle, drugie po ciemku z lampą  😉

Pierwsze zdjęcie ogromne.
edit. i tak pomniejszane  😲 teraz będzie ok :P
bosze..... a i się już od dłuższego czasu NIC nie podoba. Ani Anky ani Eskadron . Nic a nic. Też niedobrze.  😁  można się zacząć powoli martwić
Tak was czytam i czytam jak się tak zachwycacie i nic was nie rozumiem  😁

No nie widziałaś na żywo tych brokatowych Anek.
Ja zdeklarowana anty Anka jak zobaczyłam komplet na kobyle znajomej to dostałam takiego chciejstwa, że szok.
A czy w ogole jest opcja żeby PINE BARK DL jeszcze gdzies dostać?
Livia, wyleczyłaś mnie z obu, ten granat u Ciebie wygląda jak skaj...

Czaprak odbija sztuczne światło z lamp i przez to trudno mu zrobić wiarygodne realne fotki. Na tych wszystkich zdjęciach jest ceratowy, śliski, a na żywo to jest mat identyczny ja pokazany wyżej raisin. Komórką będzie zawsze efekt ceraty. Polar nie odbija światła i już wygląda na zupełnie inny kolor.
Jak dla mnie kolor owijek nawet w rzeczywistości nie jest tak idealnie dobrany jak Eskadron. Odcień owijek jest bardziej głęboki, ale w komplecie Piscina też pad różni się odcieniem od owijek. Pewnie to też przez "zamszyk" na padzie i to w którą stronę będzie "przygładzony", a przecież i tak kolor tego materiału nie będzie idealnie jednolity w przeciwieństwie np. do bawełny. No ciężko mi jest ocenić to zjawisko  🤣 po prostu w rzeczywistości owijki są ciemniejsze od czapraka  😉
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
12 marca 2018 14:21
To tak jak z granitem, ludzie pisali,że szary, że brąz a to totalnie czarny pad.
A żeby zobaczyć brokat to trzeba blisko podjeść.
Ajajaj, dobrze że nie kupiłam tego niebieskiego  😂 Totalnie inaczej sobie go wyobrażałam.
lusia722 do niego zdecydowanie nie trzeba blisko podchodzić żeby zobaczyć brokat  😁
Mi się za to wydaje, że ten Night Blue to po prostu nie na karuski 😉 Sory dziewczyny, na zdjęciach szału nie ma imo... ja to widzę na innych maściach, a wybitnie na gniadych i kasztanach 🙂
Btw. czy jakiś sklep w Poznaniu ma anky? Chciałabym je zobaczyć na żywo, a w przyszły weekend tam będę.
Tak jak uwielbiam granaty, tak po zdjęciach night blue mi się absolutnie nie podoba.
Mi by się bardzo podobał, gdyby wyglądał, jak na tym pierwszym zdjęciu z posta Wigorrr. 🤣
Chyba fajniejszy granat ma teraz eskadron 🙂
To ja się wtrącę z copperem  🙂

Bosko!  😍
:kwiatek:

Jak dla mnie to jest genialny kolor na gniade  😉
tulipan, - przestań proszę wstawiać takie piękne zdjęcia, bo mi się chciejstwo włącza 😍
tulipan, cud nad cudy!
Odebrałam wczoraj zakupy - oparłam się pokusie coopera i zostałam przy dwóch - lightgold i nightblue. Stoją przede mną i nie mogę się napatrzeć. Wracam na weekend, ale ma wrócić zima i nie wiem czy wsiądę. Jak tylko wróci wiosna siodłam na błotny chrzest 😀iabeł:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się