wasze ulubione seriale
Ten po prawej to chyba z Polskie,nie?
Ja mam obecnie taką fazę na HIMYM że nic tego dla mnie nie przebije 😉
Lily
06 grudnia 2011 20:45
Haha, a ja dostałam świra na punkcie "Pamiętników Wampirów", a w szczególności podoba mi się jeden bohater- Damon.
Mam tak samo 😁
Już się nie mogę doczekać kolejnego odcinka 😀iabeł:
fixxxer12 "Try again. Fail again. Fail better."
07 grudnia 2011 11:19
DeJotka, ten po prawej to jakaś "gwiazda" m jak mdłość 😉
ja HIMYM nadal oglądam i jak dla mnie to nadal jest świetne, ale Sunny... jest w totalnie innym stylu....poza tym, jak ostatnio policzyłam to oglądam naraz ponad 30 seriali :P
Misskiedis Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
07 grudnia 2011 19:55
Tez ogladam HIMYM, zaczęłam jakieś... 2? 3 tygodnie temu? I jestem na 5 sezonie 😂
ogląda tu ktoś regularnie "kości"? chodzi mi o najnowsze odcinki, te tylko w necie. nie mogę znaleźć najnowszego odcinka (sezon 7, odc 5) z polskimi napisami, chociaż serialeonline pokazują, że jest taki odcinek. albo chociaż same napisy, bo ja znalazłam tylko takie w nierozpoznawalnym formacie
(od razu przepraszam, ale nie przekopywałam całego wątku)
Calore [url=
http://video.anyfiles.pl/Kości+S07E05+pl/Kino+i+TV/video/15793]klik[/url]
JARA Dumny posiadacz Nietzschego
15 grudnia 2011 09:22
Chris ze "Skins" zagrał w "Grze o tron", a Freddie ze "Skins" gra w "Rodzienie Borgiów" 🙂
Zairka "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
15 grudnia 2011 09:27
ja niezmiennie od tylu lat kocham 1 miłośc, mimo że juz robi sie strasznie naciągana, oczywiście ryczałam okrutnie po śmierci Patryka.
Szkoda że godziny pracy wypadają tak ze moge ogladac tylko co 2 dzien 👿
Zairka to czemu nie oglądniesz na ipla? 😀
Albo czytanie streszczeń z wyprzedzeniem do chyba końca grudnia - ostatnio gdzieś wynalazłam ;D
Swoją drogą ciekawa jestem czy prawda to ,to że aktorzy 1 miłości tak mało zarabiają,że przez to rezygnują czy faktycznie Patryk odszedł ze względu na swoją 2 połówkę Stefani ? 🤔 Swoją drogą podobno będzie grał w jakimś tam innym "nowym" serialu.
Dla mnie beznadziejne jest niestety zbyt częste robienie już tego "dwa miesiące później" hahaha szczególnie ,że jak aktualnie śmierć Patryka jakiś sens tutaj ma w tym "wyprzedzeniu czasu" tak już np. operacja Olki nie ma sensu żadnego .... 🤔
Aaaa Kochani ,a może to trochę głupie pytanie ale mi nie daje spokoju ;D Gdziekolwiek widzę serialowego "Kaśkę" gra "przygłupa" on jest taki na prawdę? Czy tylko takie role dostaje ?? 😁
Oglada ktos The Walking Dead?
wciągnielam sie 😀
Scottie Cicha obserwatorka
15 grudnia 2011 10:49
Zairka, jak to umarł? :o ?
Milla
15 grudnia 2011 11:46
Dzięki Zairka za mega spoiler...... 😲
Ja zatrzymałam się na odcinku, gdy ta jego była dostała telefon z Anglii o wypadku.
Też oglądam Walking Dead, ale w porównaniu do komiksu twórcy serialu odwalili mega kaszane ;]
komiksu nie widzialam, ale serialem jestem zachwycona.
a pod choinke dostane 4 tomy sagi Lodu i Ognia i az sie doczekac nie moge. Bedzie jak znalazl przed II sezonem Game of Thrones 🙂
honey bunny
15 grudnia 2011 12:21
Marzena, oglądam, ale jestem za słaba na oglądanie 2 sezonu bez napisów, a takowych nie mogę ściagnąć :/ Ja czytam dopiero drugi tom sagi, nie miałam trochę czasu przez pracę, a później studia. Ale mam zamiar zdążyć przed 2gim sezonem 🙂
Dzięki Zairka za mega spoiler...... 😲
Ja zatrzymałam się na odcinku, gdy ta jego była dostała telefon z Anglii o wypadku.
Też oglądam Walking Dead, ale w porównaniu do komiksu twórcy serialu odwalili mega kaszane ;]
Mówisz o EmYlce? 😀 Jeśli tak to we wczorajszym odcinku niemalże WSZYSCY (ogólnie odcinek był tak ciekawy ,że mi się kimało na kompie haha) wspominali Patryka i opłakiwali jego śmierć ,dlatego też na początku był cudny napis "Dwa miesiące później..."
🙄
Hank Moody wrócił 😅 i Shameless też 🏇
Zabieram się właśnie za 5x01 Californication
busch Mad god's blessing.
20 grudnia 2011 23:24
Ktoś jeszcze miał taką: 🤔zczeka: minę po najnowszym odcinku Dextera? Jak w ogóle można coś takiego robić widzom? 😵
21 grudnia 2011 06:29
busch, nic mi nie mów, bo ja jeszcze nie widziałam 😀
gwash
22 grudnia 2011 08:38
ja widziałam i nie wiem co to ma być
Widziałam i miałam taką samą minę 😁 To był ostatni odcinek czy będzie jeszcze jeden?
busch dokładnie taką samą! Jak myślę, że nowy sezon dopiero w przyszłym roku to 😵
ja jestem teraz uzalezniona od "Mentalisty" 😜
25 grudnia 2011 09:20
Obejrzałam! Obejrzałam! Dextera!
Maa-saaa-kraaa
Myślałam po przedostatnim odcinku, że prześpi się z Debrą, a tu taka niespodzianka. Tylko zastanawia mnie jedno, jak ona go znalazła w tym kościele?
yegua
25 grudnia 2011 12:22
JARA, spoiler!!! Może ktoś jeszcze nie widział, co?
27 grudnia 2011 19:29
Ja zaczęłam oglądać serial Homeland, według portalu Hatak to najlepszy serial tego roku. Taki tytuł nawet nadał AFI (Amerykański Instytut Filmowy). Za produkcję serialu odpowiada cudowny Showtime, który słynie z bardzo dobrych seriali m.in. Dexter, Breaking Bad, Californication, Nurse Jackie, Dynastia Tudorów, Rodzina Borgiów czy Shameless. Podczas emisji finałowego odcinka zasiadło przed tv prawie 2 mln ludzi, większą oglądalność ma tylko Dexter.
Główną rolę w serialu gra Damial Lewis 😍 który genialnie zagrał w serialu Life (Powrót do życia), który również gorąco polecam! 😅
Tak w skrócie napisze o czym mniej więcej jest serial:
Agenta CSI jest na misji w Iraku, przekupuje strażnika, wbija się do więzienia i próbuje zdobyć od skazanego na śmierć Irakijczyka informacje o planowanym zamachu. Dowiaduje się tylko, że jakiś amerykanin został przeciągnięty na stronę terrorystów. Kilka miesięcy później, po 8 latach z niewoli zostaje uwolniony uważany za zmarłego żołnierz. Wraca do kraju jako bohater wojenny. Agentka wytacza mu prywatne śledztwo, podejrzewa, że to on przeszedł na ciemną stronę mocy...
😉
honey bunny
27 grudnia 2011 23:27
znalazła go, bo sama go wysłała na ostateczne oględziny ;>
07 stycznia 2012 09:58
Dosyć spore miałam zaległości w Mentaliście, wczoraj dokończyłam 3 sezon. Ledwo wysiedziałam i jednak tak jak myślałam, nie zakończyło się to tak szybko.
Homeland i The Killing, normalnie pełen odlot!!!!!!!!!! Teraz oglądam The killing w wersji oryginalnej (Duńska czy Szwedzka, nie pamiętam) i też super. Zupełnie inaczej pokazane fakty, niże remake Amerykańskim.
07 stycznia 2012 14:02
Skończyłam oglądać Rodzinę Borgiów, wiem że Pokemon oglądała również 👀 zastanawiam się czy sezon kończy się wtedy, kiedy UWAGA SPOILER! Lukrecja Borgia rodzi dziecko? Czy zapowiedziany jest kolejny sezon?