One działają długo! Ja kiedyś wyjęłam z szafy polarówkę, po całej wiośnie i lecie nie używania, i jak ją zarzucałam na konia, to nieopatrznie oddech przez usta wzięłam 😝 Pokruszyło się tego jeszcze mnóstwo i wylądowało w mojej buzi. Nie polecam 😂
Nique mój sam sporadycznie coś rozwalił, teraz ten jeden koń ma zabawę, maski też nie założę bo idzie w strzępy
zembria ja próbowałam, o mało sie nie 🤢 jak pryskałam. Gnojowi to nie przeszkadza.
Próbowałam również ocet, chili, mydło, płyn do naczyń. Chce jeszcze kwasek cytrynowy spróbować.
Mam zamiar
Rudzielc_23, - a nie idzie może inaczej stada podzielić? 😅
Czy ktoś użytkuje derki siatkowe Waldhausena i mógłby powiedzieć jak wypadają rozmiarowo? Chodzi mi o siatkową do jazdy.
Przejrzałam forum pod tym kątem, ale praktycznie nic nie znalazłam stąd pytanie - jak sprawdzają się wam derki softshell z eskadrona?
Macałam w sklepie, materiał bardzo przyjemny w dotyku, producent gwarantuje, że jest łatwa w utrzymaniu w czystości. Jednak w jakich warunkach się sprawdza? Jakie macie spostrzeżenia w użytkowaniu tych derek? Bo nie powiem - z samego wyglądu złapały mnie za oko, ale jednak wolałabym mieć coś więcej niż „ładny wygląd”.
patkahm, nie wiem jak akurat te z eskadrona, ale jestem fanką softshelli jako stajennych derek oraz treningowych. Nie jest to nieprzemakalne, ale nie wchłania moczu a oddycha. Nie przyczepiają się też wióry ani słoma.
Witam, prosiłabym o podzielenie się opinia na temat derki siatkowej Bucas Buzz-off z kapturem i maska - jak się sprawdza ?