Zaniedbane ogiery SK ANALOP

Podsumowanie - bombowczyk
Nazwa wyświetlana: bombowczyk
Data rejestracji: Dzisiaj o 15😲0:48
Ostatnio aktywny: Dzisiaj o 16:17:19
asds   Life goes on...
30 lipca 2012 16:22
siedze w pracy i rycze jak głupia. Biedny czuwaj.....Boże biedne wszystkie te konie.....przecież większośc tych szkiletów to sa jeszcze dzieci...
ms_konik   Две вечности сошлись в один короткий день...
Karla,
jak tylko będziesz mogła, to pisz...
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
asds, uspokój się, walnij głową w biurko, napij herbaty. Czuwaj zapewne żyje 😉
jak w pudelku
Mysza   "Śmierć jest kolejnym koniem, którego dosiadamy"
30 lipca 2012 16:23
To plotka, zdjęcia "Oxicy" już kiedyś widziałam (nawet nie wiem czy przypadkiem nie na rv). Poczekajmy na Karlę.
derby   "Pamiętajcie, tylko spokój Was uratuje."
30 lipca 2012 16:24
ale można je uratować, gdyż właściciel zapowiedział, że trafią do Włoch...
Przepraszam niby jak uratować, zapłacić im za nie?  😁  😵

Nie musisz płacić- zapłacą w rzeźni. Widziałaś kiedyś by konie za darmo rozdawali? Ja nie, dziwne pytanie- nie chcesz-nie kupujesz. A czy konie z analop czy od handlarza,jaka to różnica? Ludzie wykupują bez mówienia "ja mam za to płacić?"

p.s. zdjęcia tragedia....
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
30 lipca 2012 16:25
nie ma to jak rozsiewanie plotek  😤
dzieciarnia się nudzi w wakacje..  😎
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
30 lipca 2012 16:26
Pewnie, że część zdjęć, to zdjęcia koni z Cholew! Ludzie są głupsi niż myślałam i pisze o tych, którzy na siłę starają się wzbudzić sensacje. Siedźcie cicho i czekajcie zamiast szczekać na prawo i lewo!
Jak dla mnie to wątek powinien zostać zamknięty, bo zrobila się z niego hurtownia plotek, prawie co post to produkcja nowych  🤔. Może by tak zamknąć wątek i otworzyć, jak już będą wieści od Karli?
Uff, w takim razie zwracam "honor".  Lepiej jednak trzeba poczekać na informacje od Karli .
30 lipca 2012 16:28
[quote author=JARA link=topic=88817.msg1476468#msg1476468 date=1343661123]
ale można je uratować, gdyż właściciel zapowiedział, że trafią do Włoch...
Przepraszam niby jak uratować, zapłacić im za nie?  😁  😵

Nie musisz płacić- zapłacą w rzeźni. Widziałaś kiedyś by konie za darmo rozdawali? Ja nie, dziwne pytanie- nie chcesz-nie kupujesz. A czy konie z analop czy od handlarza,jaka to różnica? Ludzie wykupują bez mówienia "ja mam za to płacić?"

p.s. zdjęcia tragedia....
[/quote]

Szczerze? Wolałabym handlarzowi niż osobie, która doprowadziła konie do takiego stanu i teraz jeszcze igrając z ludzkimi emocjami chciałaby z tego kasę.
Na szczęście (dla nas, dla koni, dla właścicieli) to nie zdjęcia z A.
z tego co kojarzę ktoś pisał w tym wątku że zrobi prowokację i na bank wszyscy łykną...nie pamiętam kto-może to właśnie ta prowokacja?
Nie zgadza się bo arabka z Analop była gniada jak pamiętam a ta na fotach jest siwa.
30 lipca 2012 16:32
No to płać handlarzowi proste, od analop nie musisz nic wykupować. Nic na siłę. Wiedziałam, że zdjęcia to ściema-żadnego z tych koni nie poznałam.
Sami widzicie do czego to prowadzi, byle jak najwięcej sensacji.
z tego co kojarzę ktoś pisał w tym wątku że zrobi prowokację i na bank wszyscy łykną...nie pamiętam kto-może to właśnie ta prowokacja?
Nie zgadza się bo arabka z Analop była gniada jak pamiętam a ta na fotach jest siwa.

Derby?

Edit : Jakoś nikt nie łyknoł : )
30 lipca 2012 16:34
Tak, pewnie ja🙂 Bo się tak nudzę
Tak, pewnie ja🙂 Bo się tak nudzę

Pisze o tym ,że ty tak napisłas nie m,że wymyślałaś ta bajke ;]
trzynastka   In love with the ordinary
30 lipca 2012 16:36
Jakim trzeba być ciu**m by takie rzeczy wstawiać i tak ludzi nabierać.  :/
Gdzie są moje uprawnienia moderatorskie?! 😉 Zaraz by dostał bana za takie rzeczy.

Z resztą, jeżeli ktoś wrzucił by takie zdjęcie i podpisał - skandal w stajni Zamrucz - 90 % forumowiczów urządziłoby na mnie nagonkę z wyzywaniem i życzeniem śmierci. Z resztą swoją drogą ciekawa jestem reakcji - może kiedyś zrobię jakąś małą prowokację.

okonowa- jak już to zamrucz o czymś podobnym myślała
perlica - arab Dolares jest gniady a arabka Estra jest siwa http://www.photoblog.pl/loczek121/128777415/2960999/
30 lipca 2012 16:39
Nine, spokojnie, Katija zrobi porządek jak tylko się pojawi 🙂
oj, błędne zdjęcie użyłem.

ale sami zobaczcie jak to pięknie działa!
fota, opis, plota i lawina leci! jak by pięknie poleciała gdyby nie błędne zdjęcie!  😉

resztę zastanówcie się sami

a co do zdjęcia z ptaszkiem, któremu robiono zdjęcia zamiast ratować
pozostawiam do refleksji zdjęcie tego ptaszka, gdzie fotograf z mega ogniskową stał i robił zdjęcia - zamiast ratować życie!

jak można porównywać takie zdjęcia....  😵
bombowczyk - żal mi Ciebie, nie wyszła Ci prowokacja, bo dość szybko voltowicze połapali się w Twoim oszustwie, poznali konie.
Myślisz że zdjęcia Czuwaja i reszty koni też są prowokacją? Jak dla mnie nie, bo widać, że to są TE konie i wiemy dokładnie w którym miejscu one stały. Nikt tu nikogo nie oszukuje.

proponuję sprawdzić IP bombowczyka
30 lipca 2012 16:45
a co do zdjęcia z ptaszkiem, któremu robiono zdjęcia zamiast ratować
pozostawiam do refleksji zdjęcie tego ptaszka, gdzie fotograf z mega ogniskową stał i robił zdjęcia - zamiast ratować życie!

Sępa odgonił, dziecko ruszyło do punktu żywieniowego. No, a rok po zrobieniu tego zdjęcia autor popełnił samobójstwo.
30 lipca 2012 16:46
Cierp1enie bombowczyk uciszony 😉
A kiedy będzie Karla? Dzisiaj miała coś napisać, tak?
A czy przypadkiem bombowczyk  to nie Analop? bo ona też ma takie skłonności do pokazywania masakrycznych zdjęć  o selekcji naturalnej.
JARA niestety nie.
Czytałam art. o tym zdjęciu i jego autor niestety nie uratował dziecka. Zapewne dlatego też się zabił.
30 lipca 2012 17:05
Kevin przegania stwora. Dziewczynka chwiejnym krokiem rusza w swoją stronę. Czy dotarła? Nie wiadomo. Jej rozwój został całkowicie zaburzony przez niedożywienie we wczesnych latach życia, więc nawet jeśli nadal żyje…

Źródło: http://www.politykaglobalna.pl/2009/04/sep-glodujace-dziecko-i-koszmary-reportera/#ixzz227eY6rqG

Nigdzie nie napisałam, że dziecko przeżyło, bo nikt tego nie wie 😉

edit:
Z resztą czy to ważne? Nie ten temat.
ale wkręt to nie są ich konie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się