asa uszalchetniona -Tak wpisali jej rasę w związku hodowców koni i takową ma w paszporcie
wierzę, że nasze zwiazki hodowców koni mają duże zdolności twórcze/tfurcze, ale mimo to UPRZEJMIE zapytuję: jesteście zupełnie pewne, ze w tym paszporcie stoi "rasa uszlachetniona" a nie: "typ szlachetny" albo "szlachetna półkrew" ??
Jest odkładnie: koń uszlachetniony. SP to z tego co wiem być nie może w jej wypadku. W każdym razie koń odpowiada mi jak żaden inny i rasa nie ma dla mnie znaczenia.
Pierwsze co zrobiłam po zakupie wymarzonego konia, to kupiłam tabliczkę (moja jest z dostajni.pl). Po prostu musiałam, no musiałam wypełnić pole "właściciel" 😀 Moja wygląda tak:
Na żywo prezentuje się IMO lepiej, kolory są cudowne 😍
jestem więcej niż pewna, że to są tabliczki z "dostajni.pl" 😀 co więcej, chyba podobny wzór do tej mojej, którą wstawiłam wyżej (spójrzcie zresztą jak jest zapisana rasa 😉), tylko inne kolory i logo 😀
Odświeżę trochę 🤣 Moja tabliczka nie ma wielu informacji - imię i z boku jest data urodzenia. Mimo wszystko podoba mi się, rzadko spotykam podobną w stajniach. 😉