Eej, wiecie co to za dziwny leniwiec mi się pokazał na dole strony? Jak w niego klikam to przechodzi na inne miejsce 🤔
p.s. sąsiadów potrzebuję dwóch 😉 Libellka
Ten leniwiec daje bonusy, nosi taką tabliczke i w zależności co tam jest narywoane Ci daje, jesli jest +50 z czapeczką to dostajesz 50%wiecej doświadczenia, a jak jest stodoła to 2x wiecej upraw itp. Więcej musisz na forum poczytac jest to napisane
Znowu jakieś błędy, towar mi znika, masakra. Odechciewa mi się grać.
przedwczoraj ukradło mi owcę kędzierzawą, a dziś z dwóch czarnych wyhodowałam sobie....jedną brązową
Potrzebuję znajomych 😅 nick: -ikaria- 😉
Potrzebuję sąsiadów na drugie konto vukko90
edit: ok, to nie jest najlepszy pomysł... coś czuję, że szybko mi się znudzi granie od początku. Zignorujcie tego posta...
Mi za jednym razem udało się wyhodować dwie owce: brązową i czarną.
Potrzebny sąsiad. Vuko90 :kwiatek:
u mnie też weronkad 🙂
i perfumyyyy
Może mi ktoś wyjaśnić o co kaman z tymi różnymi owcami? Bo nie ogarniam, 2 miesiące prawie bez netu...
potrzebny sąsiad Ksztalt_Lzy
🙂😉)))
Potrzebne "prezent ze skrzynki" !!! pilnie ! oraz w okresie świątecznym pisanki !!! błagam -dawajcie prezenty !
nick -- - iskrunia11
Jutro minie rok jak jestem na farmie 😅
Ale trafiłam, na raz na targu kupiłam 35 jaj do Wielkanocnych misji 😅 Jeszcze 1 paleta farb i "Malowanie pisanek" zakończone będzie 😅 3 jaja jutro dorzucę do jednej z misji i zaczne je na targu sprzedawać 😁
Skąd wziąć bobry i drewno ??
Bobry są od 70 poziomu, a drewno od 74 (i właśnie walczę o przejście na 74, ale za mało PD mi leci 👿 Brakuje mi 27831 PD). Na pewno ostatniej misji nie zrobię w 5, bo nie przejdę wyżej na bahamaramie i nie będę mieć Ignamu. Za dużo mam PD do zdobycia na wyspie, żeby w 4 dni przejść na 15 poziom.
Jakim cudem bobry są od 70-tego poziomu jak ja jestem na 71 i ich nigdzie nie widzę... 🤔
A może wyżej były? Wydaje mi się, że dostałam je na 70 poziomie. Ushia?
Ja mam następną zagrodę dostępną dopiero od 73 poziomu 🙂
O kurde, to od dawna jestem na 73 poziomie 😁
mam zagrode dla krow i zbudowalam mleczarnie i nie moge jej wrzucic na zagrode kurde no...
🙁
bo teraz sie nie kładzie ulepszenia na zagrode tylko osobno całkiem 😉
oezu..durna ja
a skad wziac migdaly 😲
Migdały z drzewa, od 70 poziomu
Bobry mialam od 73, a od 74 tartak do nich.
Trochę głupio zrobili z tymi migdałami. Jestem na końcówce 55 poziomu, a skąd mam je wziąć? 🙁
musisz wydać floreny na zakończenie, tak naprawdę to trzeba mieć chyba 74 poziom bo wtedy można mieć warsztat drewna.
Co za 😤 2052 PD mi brakuje do 74 poziomu 🤔
Za mało pisanek do misji, za którą bym dostała 2500 😵
potrzebuję 2 znajomych 🙂
_Beata__Alicja_Gan
jestem na 38 , i daję prezenty 🙂
w koncu dolecialam na bahame ale nie dokonca umiem sie w niej odnalesc zeby siac cos to za kazdym razem nasiona musze kupowac? i tylko to jedno pole takie male tam jest czy pozniej dostane jakies drugie ??
Tak, trzeba za każdym razem kupować.
Jest tylko to jedno pole 😉