poszukuje sąsiadów 🙂
i to dużo gdyż zaczełam grać od nowa ale nie mam żadnych sąsiadów 🙁
martaska88
Papryka jest od 17 poziomu na Baharamie jeśli nie masz to floreny Cie ratują 👀
Ale zdaje się, że te eventy za ufokami (gram na niemieckiej wersji farmy zawsze) są w nieskończoność. Weszłam na polską wersję farmy i w polskiej jest jedna misja mniej, na niemieckiej są trzy. I dłużej już te misje wykonuję, bo w niemieckiej wersji były trochę wcześniej 😉
A ja myślałam ze nasza wersja i niemiecka to to samo. Ja to nie wyrabiam, powiekszyli pole ale i tak dużo mi brakuje żeby zrobić te wcześnejsze misje. Pasze na wykończeniu i nawet nie mam kiedy uzupełnic produktów żeby nowe wyprodukować. No teraz walcze z ufoludkami. i tak tego nie zrobię bo nie mam syropu klonowego a 260 florenów wydawać nie będę. Ale przynajmniej się dużo dzieje.
Generalnie to samo, tylko w niemieckiej wcześniej niektóre rzeczy wchodzą.
Poszukuję sąsiadów! nick ChingisChan
Czy ktoś jutro mógłby się moją farmą zająć przez cały dzień? Notarialna się zawsze zajmuje, ale nie odzywa się na gadu. Zależy mi, żeby jak najwięcej zrobić z ufokowego eventu, a się kończy niedługo, a mnie jutro nie ma cały dzień przy necie. Zapraszam chętnego na PW.
Znalazłaby tu się dobra dusza która by mi wytłumaczyła o co chodzi z tymi nowymi królikami i owcami? :kwiatek:
Pewnie mówisz o hodowli różnych "ras".
Jak masz "zagrody miłości" (znajdziesz je na pasku po lewej w polach-serduszka na dole) postawione, żeby wyhodować "coś" musisz mieć 4 owce/króliki na stanie plus w sumie 4 superpasze (po dwie na każdą zagrodę). Dobrą rzeczą są perfumy (można je kupić lub dostać w prezencie od znajomych), mozna max dać 4, każde perfumy o ileś tam przyspieszają, 4 z 4:59 na 49 bodajże. I wychodzi z tych 4 owiec/królików to coś, można krzyżować dowolnie i czekać co wyjdzie, nigdy nie wiesz. I tak:
1. Z 4 białych wychodzi jedna brązowa, przy odrobinie szczęścia owca czarna/naga/kędzieżawa.
2. Z 4 brązowych jedna czarna/naga kędzieżawa
Adekwatnie w królikach.
Itd.
Możesz też połaczyć po 2 czarne z 2 nagimi i czekać co wyjdzie, ale też 4 z różne. Niezła zabawa z tym jest 😁
Edit: Wciąż czekam na chętnego do zajęcia sie moją farmą jutro.
A ja wciąż poszukuje sąsiadów! 🏇 Ostatnio przez przypadek chyba odrzuciłam dwa zaproszenia 😡.
Bischa L dzięki :kwiatek:!
NO i w końcu fajne zmiany na farmeramie i Truskawki się zbliżają, mniam, mniam 😎
Aaaaaaaaaaaa! Moje oczy! Czy Wam też po kliknięciu na dom farmerski wyskakuje wszystko na okropnym czerownym tle? 😲 I nie tylko pod domkiem, ale i pod targiem chyba też, a na pewno pod warsztacikiem.
Edit: O i pawia zagroda się pojawiła 😅 Na razie mnie nie stać, mam ciut ponad 1000 SG, a potrzeba 4800.
Jakieś nie potrzebne nowości się na wyspie szykują, zamiast ją powiększyć, to wymyślają głupoty 🤬
Musisz grę odświeżyć i wszystko będzie ok. A co do zmian to likwidują palmogrosze z czego się bardzo ciesze be jedynie nasiona i wodę można było za nie kupić i leżały bezczynnie a tu sianogroszy potrzeba 🙂
Źle się wyraziłam. Zmiany jak najbardziej ok, ale dużo mniej potrzebne w porównaniu z powiększeniem wyspy. Poza palmogroszami czas zbioru, żeby nie wysrosły chwasty będzie taki sam jak na całej farmie, a co za tym idzie będzie można siać na noc bez obawy, że rano chwasty zastaniemy. Tak, z tymi palmogroszami to był idiotyzm, jak się kupowało pasze/zwierzęta/nasiona egzotyczne na targu, to się płaciło SG, tak samo za kupę.
To czerwone tło to myślałam, że jakaś idiotyczna nowość, ale już mam ok.
Hej 👀
Szukam sąsiadów, założyłam nowe konto, bo do poprzedniego zapomniałam hasła 👿
missk
zapraszam! login: weronkad
Potrzebni sąsiedzi!🙂😉)
Ksztalt_Lzy
Ushia, Ty jeszcze grasz w farmę? Bo termometr coraz niżej...
No właśnie, a szkoda by było kolejnego sąsiada.....
NO!!!! I jak tam piłeczki lecą?
Nawet nieźle, dziennie po 70-80 zbieram i jestem już na początku 3 rundy. W dwa dni wyrabiam rundy.
Roślinki skończone, zwierzaki końcówka przedostatniego pola.
Potrzebuję sąsiada 😉
Libellka
Ja również chętnie przyjmę - Diafora 🙂
Skąd wziąć zagrodę dla motyli? :>
Musisz kupić zagrodę zagadkę w sklepie farmerskim (nie wiem czy to jeszcze działa,powinni powtórzyć tak jak było z sadzonkami) i po 5 godzinach coś Ci wyjdzie, zagroda motyli, zagroda wiewiórów, ale też może wyjść zwykła zagroda, nie da się przewidzieć. Ja postawiłam 3 i mam dwie zagrody wiewiórcze z tego i jedną świńską.
Kupowanie tajemniczych zagród skończyło się wczoraj około 10 rano. Ja mam motylki, wiewióry, renifery, kangurki, nietoperza i jakiś warsztat tak że wyjątkowo szczęśliwie ale z tego co na forum czytałam to sporo było zagród zwykłych i XL
Oby powtórzyli, może reniferki mi wpadną i motyle. Sadzonki powtarzali, to pewnie i to powtórzą 😉