moda, ciuchy etc...

yga   srają muszki, będzie wiosna.
16 grudnia 2010 09:27
emade- normalnie jak manekin  😁 Jakie nozki chudeeeee eeeeeej !  Swietna sukiena
Dziewczyny ratujcie!!
Poszukuję spódniczki mini tiulowanej coś takiego:

[img]http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/61/65/45/1361654566[/img]

Nigdzie nic podobnego nie mogę znaleźć więc zostala mi volta  🤣
Ostatecznie, ale chodzilo mi o taką bardziej sztywną jak na zdjęciu  😉
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
16 grudnia 2010 11:30
Nie wiem, gdzie o to spytać, jak nie w wątku modowym: czy to normalne, że chłopaki chodzą w tych tenisówkach atmosphere, kusych kolorowych kardiganach z dekoltem w serek i płaszczach z wcięciem w talii?  😵 Z kolei dziewczyny chodzą w leginsach i luźnych, męskich bluzach. Ostatnio coraz częściej widzę takie obrazki, m.in. w szkole i tak sobie myślę, że chyba nie nadążam za modą.  🤔wirek:
mam takiego kolesia w klasie chodzi w butach emu, rurkach, sweterkach własnie z h&mu czasami sie zastanawiam czy to nie z damskiego działu  🤔 zakłada apaszke i torebke taką na jedno ramie...  🤔 do tego jest tak cholernie tępy  😵
do tego wyrywa sobie brwi..

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
17 grudnia 2010 18:58
A babe ma?
emade może lubi 😉 hehe, śmieszny koleś
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
17 grudnia 2010 19:04
emade jego sprawa w czym chodzi dopóki nie uraża to innych (tzn np nie chodzi  bez koszulki itp). Poza tym uważam, że nie powinnaś wklejać czyichś zdjęć na forum bez jego zgody  😉

a że, przynajmniej według mnie, wygląda głupio, to tylko i wyłącznie jego rzecz, lepiej tak niż gdyby wszyscy byli tacy sami.
ovca   Per aspera donikąd
17 grudnia 2010 19:22
Nikitaa skąd wytrzasnęłaś zdjęcie tej kiecki? takiej szukam na sylwestra  😜
trzynastka   In love with the ordinary
17 grudnia 2010 21:53
patrzcie jaka torebka !  😍

emade jego sprawa w czym chodzi dopóki nie uraża to innych (tzn np nie chodzi  bez koszulki itp). Poza tym uważam, że nie powinnaś wklejać czyichś zdjęć na forum bez jego zgody  😉

a że, przynajmniej według mnie, wygląda głupio, to tylko i wyłącznie jego rzecz, lepiej tak niż gdyby wszyscy byli tacy sami.

pewnie, że jego sprawa 😉 moze i chodzic do szkoły bez koszulki mnie to nie przeszkadza 😉 ja wyrażam tylko swoją opinię jasne każdy moze miec swój gust ale wybaczcie facet to facet tak... a nie babo-facet.
kujka   new better life mode: on
17 grudnia 2010 22:35
ninevet, ale czaaaaad!!
Na allegro kup teraz kosztuje dwie stówy 😁
Scottie   Cicha obserwatorka
18 grudnia 2010 08:55
emade, fajny ten Twój kolega 🙂 Ja stawiam, że jest gejem, a nawet jeśli ma dziewczynę/mówi, że nie jest, to po prostu jeszcze nie wie, że nim jest. Znam takie 2 przypadki. Jeden macho, zmieniał dziewczyny jak rękawiczki, po czym stwierdził, że... woli chłopaków. Drugi grubas, zaczął od maksymalnego schudnięcia, zacząl zakładać rurki, zmienił fryzurę, nosił emu i "sweterki z h&m'u", a po miesiacu przyprowadził do domu faceta, przedstawiając go rodzicom jako swojego chłopaka 😉

Ps. Mam kolegów, którzy też regulują sobie brwi, ale to raczej dlatego, żeby wyglądać esteteycznie- mieć dwie zamiast jednej 😉
Pursat   Абсолют чистой крови
18 grudnia 2010 13:55
Graba.   je ne sais pas
18 grudnia 2010 14:46
emade, u mnie w klasie jest identyczny chłopak, jeszcze mówi o sobie w rodzaju żenskim 😀
Tylko nie każdy zniewieściały chłopak jest gejem. Moi dwaj koledzy są typowymi chłopami, zazwyczaj ubranymi w to, co akurat wisiało w szafie, żadnemu z nich nie zarzuciłabym "zbabienia". Są parą, gwoli ścisłości.  😉 
Niech się każdy ubiera, jak chce, ale na prawdę nie jestem w stanie zrozumieć mody na obcisłe, żeńskie ciuszki dla chłopaków. Facet powinien wyglądać... jak facet, męsko, seksownie, a nie jak pajac, który za chwile się rozpłacze z powodu złamanego paznokcia.  😵
Altiria no raczej
jak się nazywa model tych długich za tylek bluz z adidasa? nie moge ich znaleźć na allegro  👀
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
27 grudnia 2010 12:42
gdzie dostanę torebkę tego typu http://vintageshop.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=19050  👀
duża, do noszenia na krzyż, najlepiej składana w taki fajny sposób
Edytka mam dość podobną z Reserved, tylko że ja mam szarą 😉
Altiria - to moda lub masz w szkole wielu gejów  😉

Chociaż jak tak sobie myślę to wielu moich kolegów kiedyś typowych skate'ów (strasznie luźne i przydługie spodnie, wielkie szare bluzy i rozwalające się buty) zmieniło styl na bardziej schludny (węższe spodnie, nie całkowite rurki, krok nadal opuszczony, ale nie tak ekstremalnie i swetry bądź bluzy z kształtem)  😉

Wrzucam zdjęcia kumpli dla przykładu  😉

Dla mnie trochę węższe spodnie czy różowa koszulka nie świadczy o tym czy gość lubi chłopców.
tulipan, nie porównuj fajnego stylu do totalnego bezguścia 😉
emade - nie no wiadomo, że są różne przypadki, ale tak ogólnie to ciężko stwierdzić jak wyglądają Ci ludzie z opisu Altirii 😉

Wrzucam jescze zdjęcia moich ostatnich Originals'owych nabytków, niestety lepszych zdjęć póki co nie mam  🤔

granatowo - seledynowa z paskami i logo lila

fioletowa ze stalowoniebieskimi paskami i logo

😀
ja sie zastanawiam dlaczego ten krok opuszczony...
czy oni mają takie przyrodzenia?? długie znaczy?
Dodofon - hahaha, moda bywa dziwna 
cieciorka   kocioł bałkański
27 grudnia 2010 13:35
Dodofon, taaa, teraz to są nawet gacie z push up'em dla panów i spodnie, które specjalnie układają się, jakby tam więcej było...
mnie ten niski krok nie przeszkadza, do póki nie jest tak: majty, majty, majty, pupa się skończyła i zaczynają się spodnie, ściśnięte paskiem, żeby nie zjechały 🤣
Generalnie to tak opuszczone spodnie to część kultury hiphopowej i mają określone znaczenie i geneze 😉 Tak jak podwijanie jednej nogawki w spodniach.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się