gwash, Lewcio generalnie ostatnio w kurteczce chodzi więc temat prostszy - jak parking podziemny zdejmuję kurteczkę
ale np taka castorama czy leroy i parking na zewnątrz, bywa ze w kombinezonie jest polarowym, wtedy po prostu motam go w kombinezonie
przyszła moja nowa chusta indio didymos'a, hmmm kupiłam by kangura wiązać, kangura jeszcze nie umiem, a na kieszonkę za krótka;/
Ha my też bylismy dzis w rossmanie - w chuście, Lewcio zachwycony. W wózie pewnie by się darł - zreszta ostatnio było tak że chusta została w aucie, a finalnie ja pchalam wózek z zakupami a K. niósł Lwa. Więc teraz nawet jak jadę wózkiem to chusta w koszu na dole sie kula.
my dzis po szczepieniu na hib, noga maluszka okropnie spuchnięta, przykładalismy okłady z sody, gorączki brak na szczęście na razie, dostał czopek i poszedł spać
koszmar jakiś znów, na szczęście kolejne za miesiac dopiero - wtedy powtórka z błonicy, tężca i krztuśca...
Do tego mielismy rajd po lekarzach - neurolog, laryngolog, wszystko ok, wszyscy mili, ale juz mi niedobrze na sama myśl o kontrolach u nich, nienawidzę chodzic po doktorach.
I znów był zonk, że maly nie ma rajstop;] No cóż;]
Julie weszłam droga wymiany kiedyś w ich posiadanie, mam czarny i biały, zanim urodzisz hrabia Lewczuk pewnie wyrośnie więc wymienię wtedy chętnie;]
Lewcio śpi w pajacu i śpiworku zwykle, chociaż przez to podwójne pieluchowanie muszę mu bodziaka pod spod wkladac.
W domu najczęściej w rampersie, albo bodziak, na to koszulka i spodnie dresowe
Co do ząbkowania - ja miałam tak ze 4 dni temu, ślinotok po pachy, łapa w buzi. Pediatra mówi że coś się po prostu w dziasłach dzieje, nie widać ale boli, swędzi. Ale na szczęście tylko 1 dzień okropnie marudził. Mam nadzieję, ze jutro będzie dobrze, a nie c.d. po szczepieniu jazdy...
Muffinka na pewno kieszonka, kangur. Ja po rozmowach z wieloma osobami obawiałabym się wiązań typu kołyska - dziecko leży. Zresztą pewnie ortopedów też nie zachwyca;]
Nie ma też ograniczeń do wrzucania na plecy - choc dla mnie to nadal abstrakcja. Najepiej jak masz czas wejdz na chustoforum i poczytaj, pooglądaj foty.
Jezu ale się rozpisałam!
edit
jest fajna promocja 40% rabatu na książki
http://www.mamania.pl/ja sobie właśnie 3 zamówiłam