zembria, dziewczyny z Anavetu też zrobią, sezon rozrodczy jeszcze dobrze nie wystartował, pewnie znajdą czas
Czy mogłabym prosić o podanie numeru telefonu do dr. Rojka? Wyjątkowo ciężko znaleźć kontakt do niego w Internecie. Na Re-volcie też kontaktu do niego nie ma chociaż jest raczej polecany.
Hej , już wypadłam długo z obiegu, do kogo najlepiej w pomorskim z kulawiznom ? Ktoś nowy przybył ?
Misiu, Nikt nie przybył niestety 🙄 Ja polecam Kacprzyńskiego do ortopedii. Dojeżdża dosyć regularnie Antczak, tylko z nim się trudniej umówić zdecydowanie.
Misiu, dalej słabo, ja polecam Kujawskiego, ale cieżko się umówić, albo Rudzińskiego albo klinikę. Na resztę szkoda kasy niestety.
xxagaxx, A Rudzińskiego nie znam, skąd ona jest? Ortopeda?
Po Kujawskim to ja mam traume 😉
zembria, nie wiem skąd, ale z okolic 3miasta. Mega dobrze robi zęby, ogarnia również oddechowce, ortopedią również się zajmuje, parę moich znajomych z nim współpracuje i jest mega zadowolonych.
Kujawski jest strasznie nieterminowy choć tfu tfu, ma teraz jakiś dobry czas 😀 Nie znam drugiego weta co ma takiego nosa jak on, więc jak jego nie jestem w stanie ściągnąć wiozę do kliniki.
xxagaxx, Rudziński jest z Chynowia 🙂
xxagaxx, A gastroskopie, rtg, usg tez może robi? Okolice wejcherowa, więc nie jest jakoś meeega daleko od nas..
siwaaa, o gastro to nie wiem, ale rtg i usg jak najabrdziej.
Dzięki, mam chyba nawet polubiona stronę na fb. Całkiem o Panu dr zapomniałam. Chociaż już gastro mam umówione, dobrze byłoby dopytać 🙂
O! Dobrze wiedzieć! Dzięki 🙂
Dodam że Rudziński jest jednym z najbardziej sympatycznych wetów, podchodzących do koni z miłością i czułością - bardzo to dobrze robi na głowę właściciela :-)
Gillian, dojeżdżał do Was?
Jeeejjjj jupiii. Cieszę się, my bliżej ciutke czyli w razie wu problemów by nie było.
Kraków i okolice... Endoskopia- do kogo uderzać? Zrobi ktoś sensownie z Krakowa? Kompletnie nie moje tematy, więc ani troche sie nie orientuje.
A do kogo w razie „W” w woj. lubuskim, okolice Gorzowa Wielkopolskiego? Mam wrażenie, ze tutaj od 15 lat jest straszna dziura jeśli chodzi o lekarzy… Jak tylko słyszą ze do konia to najchętniej zablokowali by numer 🙄
RobaczekM, Endoskopia czego dokładnie? 🙂
Saklawia, a ci z listy podanej na "WAŻNE TELEFONY - lekarze weterynarii"? na revolcie? Kilka nazwisk na lubuskie jest
Sankaritarina a bo to trzeba wiedzieć dokładnie 😅
Kucyk miał infekcje, dostał leki, inhalacje ale kaszel został (sporadycznie ale jednak) i czasem coś z nosa poleci jak odkaszle. Koń ma tyle problemów zdrowotnych, że w razie czego chce wyłapać dość szybko problemy oddechowe
Cześć, czy ktoś się orientuje, czy Pani Aldona Kucharska z Gliwic przyjmuje konie u siebie na miejscu? Tzn. czy można zawieźć konia do niej na badania (z noclegiem)?
Kojarzę, że przed laty była taka opcja albo mylę miejsca🤔
Lanzelet, jak jest miejsce, to można 🙂 ma kilka boksów dla koni 'szpitalnych'
rox,
O, super, czyli dobrze kojarzyłam 😀 Dziękuję za odpowiedź. W takim razie po świętach będę dzwonić 😊
Okolice Piły , weterynarz do tuv ? W granicach "w miarę sprawnie dojedzie " 🙂
Stachowiak? Aczkolwiek.. z tą sprawnością różnie bywa.
domiwa, forumowy ogórek jakoś mi się kojarzy z tamtą okolicą...
Oo to już coś , forumowo znam ale kto to w rzeczywistości🙂😉
siwaaa, Rudziński jest naj naj, ale gastro nie robi 🙂 do gastro w nasze okolice można umówić dr Kingę Wojszel 🙂
xxagaxx, a gdzie do kliniki wozisz?