Łóżko z Castoramy, które linkowałam -spoko! Ale chyba coraz trudniej dostać. Wszystkie tego typu tanie, schodzą szybko.
Do mnie jedzie jeszcze jedno.
trusia- kup: patelnię głębszą z pokrywką. Dziś w Biedrze były u mnie na przecenie z 25 zł na chyba 19. Tylko pokrywkę trzeba by dokupić. Kup garnek z pokrywką. Nóż kuchenny- można wysyłać. Kup komplet pudełek plastikowych do przechowywania jedzenia ( w Pepco bywają tanie )
Latarki, tylko lepiej jednak wyjąć baterie. Komórkę za 40 zł z allegro. Czekolady, nutellę.
Ubrania, buty, bielizna, koce, poduszki, kołdry dziaduj po znajomych używane. Szkoda kasy na nowe.
I jeszcze wstawię jedną fotę. Doszła jedna z moich wypaśnych paczkek dla braci, w które wkładałam to, co sobie osobiście u mnie pozamawiali. Wykosztowałam się. Ale nie szło tego zrobić inaczej.
A wczoraj Dorota wysłała zdjęcia z wypakowywania.
I tu np jeden z braci poprosił o jakieś takie urządzenie niezbędne do tworzenia muzyki. Nie znam się na tym. Coś tam, co przewodzi dźwięk z czegoś tam, na coś. Sam w życiu by sobie nie dał rady kupić.
A że mają zespół muzyczny, to potrzebują sprzętu.
I wiecie co ...jak tak się spojrzy na jego autentyczną radość, to nie żal ani złotówki. Niech mu służy. 😍
A fragmentu ich muzyki można posłuchać tutaj.