Sesja/Studia i t d ;)
Meise- 😁 nie ma już szansy tego zmienić? Może nie zauważą 😉 .
O losie, sił mi potrzeba. Czytam pytania z rachunkowości z zeszłych lat i.... no koszmar. Koła, które miały grupy u tej kobietki, nie zaliczył prawie nikt...
Interbeta, Rul, hehe, ja już się śmieję z tego 😁 Niestety zmienić się już nie da, bo praca gotowa i złożona w dziekanacie 😜
Jak to zobaczyłam, to w pierwszej chwili krzyknęłam - NIE! A potem, to już się tylko śmiałam 👀
Zginę marnie. Robię projekt i jestem na zadaniu 4 z 14. I mam dość.
Nie, nieee...
Miałam o 12 zacząć uczyć się genetyki 30 pytań dziś, 30 jutro, ale jest 12.30 a ja mam ochotę włączyć jakiś serial. 😁
Hahaha prawie jak serial i dużo odcinków do oglądnięcia:
😂
Czeka mnie nauka na ostatni egzamin na studiach ever. I potwornie mi sie nie chce 💃
Meise hahaha to się nazywa dobry błąd 😀
Nie wierzę, tak narzekałam (jak zwykle ja), ale zaliczyłam wszystkie części pnja, więc we wtorek ustny 😅
A ja siedze i cisne do przyszłotygodniowych zaliczeń. I jeszcze jutro czeka mnie poprawianie (kolejne :zemdlal🙂 pracy. Daję radę. Na dziś zostało mi machnięcie referatu na etykę i skonczenie notatek na poniedziałkowy egzamin. 🏇
Meise, rewelacja! 👍 Ja tam bym na miejscu recenzenta przyznała dodatkowe punkty!
Ja dzisiaj nawet nie siadam do nauki, padam na twarz po pracy, więc idę spać, trzymajcie kciuki, żebym jutro twardo siedziała cały dzień 🙇
Zdałam prawo karne 😅 💃
Jutro ostatni egzamin... jak uda się ogarnąć, to mam wolny wrzesień 😍
Carmen gratuluję 🙂
Uczing bejbe.. Jeszcze tylko jutro i będę oficjalnie wolnym człowiekiem 😁
Kolejny dzień z patofizjo. Jak dzisiaj ogarnę serce i nowotwory, to jutro mam cały dzień na testy i przeglądanie notatek, a wtorek test... Znowu mam nadzieję, że chociaż kilkanaście pytań się powtórzy z poprzednich lat i że przede wszystkim jakoś dostanę te egzaminy 2012 i 2013, bo inaczej myślę, że zadania wielokrotnego wyboru mnie wykończą 🙁
Dzisiaj system nauki pytanie - 10 pompek - pytanie - 10 pompek.. Jak zawalę, to przynajmniej w dobrej kondycji fizycznej 😁 (a tak naprawdę męczy mnie ciągłe patrzenie w komputer)
smarcik - muszę zrobić to samo, bo wczoraj po całym dniu nie mogłam zasnąć. no i co chwilę wstawałam coś sprawdzić 😉
Carmen - gdzie studiujesz? i z czego egzamin - mogę jakieś skrypty podesłać jak chcesz 😉
PonPon, studiuję w Toruniu 😉 Egzamin mam z admina, ale mniej więcej już wiem na co szczególnie zwrócić uwagę 🙂 Dziękuję bardzo! Jak coś w przyszłości będę się odzywać :kwiatek: A Ty gdzie studiujesz? 😉
Wrocław. mam skrypty z Bocia i Zimmermana jakbyś jednak chciała 😉
Dzisiaj mam w planach skończenie szeregów, powtórka z równań różniczkowych, pochodnych i całek, wszystko z e-trapezem, a wieczorem jak zdążę, to przejrzę przykład robione na ćwiczeniach. Jutro muszę powtórzyć na matmę, ogarnąć pytania na chemię... Tony kawy!
smarcik, ale Ci zazdroszcze! Ja celujebw obrone 11.7 bo u mnie sesja zaczyna sie dopjero 23.6...
U nas jest sesja dla ostatnich roczników wcześniej, ja miałam od 2 czerwca już. Może dlatego, że od lipca mnóstwo ludzi wyjeżdża na NSR i potem uczelnia byłaby zawalona obronami we wrześniu 😉
Ja dzisiaj posiedzę nad alkacymetrią. Czas najwyższy zacząć 😉
ja kończę dopiero 30 lipca 🏇 najbliższe 2 tyg to będzie tylko praca->książki->spać.
jeszcze tylko pranie nastawię i mogę brać się za naukę 😂
a u mnie koniec 3 lipca, chyba wygrałam 😀
kolebka, elbus, 😀 😀 😀
Może nie będzie tak źle. Ostatnio w pracy rozmawiałam z klientami z Niemiec i w trakcie rozmowy chatowaliśmy sobie na tematy poboczne. No i wysłałam jednemu fragment mojej pracy, żeby znalazł ten błąd. Nie znalazł nawet po tym jak mu powiedziałam linijkę i o które słowo chodzi 😲 Mówi, że przecież dobrze jest 🤣 No i jak mu już wytłuściłam, że "IE" przestawiło się na "EI" i wyszło sranie, to się uśmiał jak norka, ale pocieszył mnie, że mu się w oczy nie rzuciło 😁
JUTRO O 11 OBRONA. Stres, stres, stres.... Na samą myśl serce mi się kołacze 😜
Meise trzymam kciuki o 11 a ja poproszę o 9 😁 Damy radę 😎
Będę trzymać Kochana jak nie zapomnę w ferworze nerwówki :kwiatek: Dziękuuuję!
Interbeta i co z tą pato? Wiadomo już ile pytań, czy są wielokrotnego wyboru itd? 👀 Nie ma to jak informować studentów o formie egzaminu przed samym egz. 🤣
galopada_Nic nie wiadomo :/ Nawet nie jest to w 100% pewne czy piszemy na Majusie, bo jaki sens zajmować wielką salę dla ok. 50 osób ? I już nawet nie będę tego na forum roku pisać, ale wkurza mnie, że ani jeden starosta nie pofatygował się do napisania chociażby głupiego "nie wiem" pod postem z pytaniem o formę egzaminu itp. Zdali "0" i mają z głowy, resztę roku mają głęboko w d.... A my nawet nie wiemy, ile będzie pytań i jaki próg. Gdyby któryś z nich pisał z nami, sytuacja wyglądałaby całkiem inaczej. A i są wątpliwości, czy aby jeden ze starostów uczciwie był na 0, bo nie było go na wykładzie, ani średniej nie miał...
Aaaaaaa, nie daję już rady.Nie chcę się wyłożyć na ostatniej prostej =(
Fajnie. Przed chwilą się dowiedziałam, że mogę iść jutro na egzamin z biochemii. Wszystko ok, tylko z góry założyłam, że pójdę od razu na II termin. I tak do jutra muszę się nauczyć odpowiedzi na 100 pytań.