Sprawy sercowe...

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
12 maja 2021 16:47
infantil, spróbujcie edarling. Jest płatny, ale to odstrasza przypadkowych facetów, którzy szukają przygodnego seksu.
Wypełnia się też tam test osobowości i portal podsyła ludzi na podobnym poziomie materialnym jak i osobowościowym.
infantil, a dlaczego Tindera odpuszcacie? Wbrew pozorom ludzie chętnie tam szukają różnych relacji nie tylko takich jak założył autor aplikacji 🙂
Czy mamy tutaj użytkowniczkę, która rozwiodła się z mężem z własnej woli po kilku latach małżeństwa (nie wchodząc już w szczegóły dot. powodu) i zechciałaby porozmawiać o tym, jak to przebiegało na priv?
Meise, troszkę mało konkretnie pytasz.
Może przebiegać różnie, w zależności od tego czy jest z orzekaniem winy, czy jest wspólny majątek, dzieci. czy małżonek jest "współpracujący" czy też chce zrobić na złość. Sporo jest czynników. Jeśli chcesz posłuchać o bardzo bezproblemowym rozwodzie to zapraszam na priv.
Meise, ja.
Edit: mhmmm..
Za ten post użytkownik otrzymał: Ban 10 dni
Komentarz moderatora: Chamstwo.
Wiem, że post nieregulaminowy, ale 😮😮😮😮😮😮😮 SERIO?!
Komentarz przynajmniej nie na miejscu 👀 gosza1898 rozumiem, że zazdrościsz...
zembria   Nowe forum, nowy avatar.
10 czerwca 2021 14:39
🤣🤣 Jaki czad🤣
Oooo, ale kogoś d*pa zapiekła, konto niecałe 3 tyg i pierwszy post w wielkim stylu xD
Niech mod to skasuje czym prędzej...
I da permanentnego bana...
O nie, ominęło mnie :P Ktoś mi może na privie przytoczyć? 😂
A co to było takiego?
Bo aż mnie zaciekawiło ...
Mnie też 😂
10 czerwca 2021 19:01
Ogólnie rzecz ujmując teksty na pozomie podstawówki. Takie wiecie, niby cięte riposty 🤣 Mnie osobiście takie akcje bawią do łez! Ktoś sobie zakłada konto tylko po to żeby, w swoim odczuciu, komuś dopiec 🤣
zembria, ale do kogo były te riposty?
I z jakiego powodu?
11 czerwca 2021 07:13
Perlica, Wiesz co, skoro ktoś uznał, że było to na tyle obraźliwe, żeby to usunąć, to myślę, że jedynie sama zainteresowana może takiej informacji udzielić. A z powodu to pewnie nudy i braku własnego życia 😉
Perlica, to był bardzo niesmaczny komentarz do infantil, dotyczący jej związku.
Chyba jakaś znajoma wyjątkowo zazdrosna, że się dziewczynie układa w życiu 🙄
zembria, mi nie chodzi o cytowanie, a o kontekst.

kolebka, spoko, teraz rozumiem.
kolebka,

nawet nie widziałam tego komentarza, mogłabym poprosić na priv informację, co tam było?
Sprawa może być niestety poważniejsza, niż tylko "zazdrosna znajoma". Może rozchodzić się o permanentny, wieloletni stalking.

edit: mam już screena, dziękuję!
Meise, JA, wal na PW
Dzięki, jakby co to nie ja się rozwodzę, bo mam Niemęża jednego i tego samego od 10 lat 😉
Pytałam dla kogoś innego, kto stanął przed takim wyborem...
Czy ktoś może polecić ogarniętego terapeutę dla sypiącego się małżeństwa (nie mojego)? Może być online, problem w tym, że oni są dostępni późno, bo ok. 21 : 00. Coś takiego w ogóle da się ogarnąć?
Dziękuję.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się